Baselayer og sportsundertøy

I denne kategorien finner du baselayers, svetteundertøy og sportsundertøy. Ved sykling kan man med fordel bruke svettetransporterende undertøy som innerlag. Svetteundertøy kan transportere svetten bort fra huden og videre til neste lag, slik at du kan holde deg varm om vinteren og kjølig om sommeren.

Vi har mange forskjellige modeller. Svetteundertøyet har en tett passform, er laget av fleksibelt materiale og er av høy kvalitet. Enten du trenger svetteundertøy med korte eller lange ermer, shorts, tights, gensere eller skiundertøy, har vi et flott utvalg her!

Vi fører kjente kvalitetsmerker som f.eks CraftAssosEndura og GripGrab. Vi har baselayers for både menn, kvinner og juniorer.

 

Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Go to page
av sider
Produkter per side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Er baselayer viktig for sykkelturen?
Når du skal på sykkeltur er det en veldig god idé å ha på seg et svettetransporterende lag på innsiden. Dette laget sikrer god komfort under hele turen, da det gir kroppen mulighet til å puste.
2
Er baselayer både for sommer og vinter?


Svette undertøy og baselayer

Baselayer og sportsundertøyBaselayer og sykkelundertøy er svettetransporterende sykkelklær, som er et absolutt must-have i garderoben, så du er klar til å sykle i all slags vind og vær med de beste forhold fra start. Baselayer-produktene inkluderer alt fra bukser og underbukser til sports-BH, topper og t-skjorter, som kan brukes til all trening og sport.
 

Hvorfor er et baselayer viktig?

Når du trener, opplever du at kroppstemperaturen stiger. Det betyr også at kroppen din vil prøve å kvitte seg med varmen og holde seg kjølig. Derfor transporterer den svette (vann) til utsiden av huden. På denne måten skapes evaporativ kjøling som er med på å senke kroppens temperatur. Det er i denne prosessen det er viktig at du velger svettetransporterende klær.

Får du ikke klær designet for dette formålet og sykler i vanlig undertøy, vil du fort finne deg i å bli våt og klam på sykkelturen. Dette gjør det vanskelig å oppnå en behagelig kroppstemperatur igjen. Spesielt om vinteren kan dette være et stort problem, da du fort blir veldig fuktig og derfor kald. De svettetransporterende klærne vil hjelpe deg å holde kroppen tørr i kaldt vær. Samtidig er underlaget også med på å isolere, slik at du kan holde varmen.

 

Fire gode tips for baselayers og svetteundertøy

 • Baselayer og sportsundertøy - Isadore 100% Merino LS Baselayer SortOm vinteren trenger du i aller høyeste grad et underlag som holder deg tørr og varm. Her kan du med fordel velge produkter laget av materialet merinoull. Alt herfra er tilgjengelig strømper og baselayer til luer og vanter.
   
 • Svettetransporterende sykkelundertøy er også praktisk om sommeren, når du også trenger klærne for å transportere svetten vekk fra kroppen og gi deg god plass til lufting, pusteevne og ventilasjon.
   
 • Husk å kle på deg til sykkelturen. Det er viktig at du ikke kler av deg de første 10 minuttene av sykkelturen, men heller de neste timene. Som regel fryser du først til du får varmen – og så går det som regel fint etter det.
   
 • Det er også viktig å ha et vindtett lag utenpå svetteundertøyet. Det finnes også mange gode vindtette jakker. Se utvalget av vindtette jakker her!