Knebeskyttere og albuebeskyttere

Her finner du vårt utvalg av knebeskyttere og albuebeskyttere. Risikoen for krasj og dermed mulige skader er tilstede når du sykler, og spesielt når du er ute på en MTB i skogen. Derfor kan det være smart å investere i beskyttelse for både knær og albuer.

Vi har mange forskjellige typer knebeskyttere og albuebeskyttere - og vi selger flere forskjellige populære merker som f.eks. IXSEndura og Fox.

 

Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Go to page
av sider
Produkter per side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Kan jeg få knebeskyttere for mtb?
Det finnes mange forskjellige og virkelig gode knebeskyttere for deg som drøner rundt i skogen på mtb. Knebeskyttere kan forhindre at en krasj utløser en alvorlig skade.
2
Er albuebeskyttere viktig på en sykkel?


Knebeskyttere til MTB

knebeskyttere og albuebeskyttere - Endura SingleTrack Knee Pads Svart/HvitKne- og albuebeskyttere er gode å ha på seg ved terrengsykling da de beskytter mot skader og reduserer risikoen for alvorlige skader ved fall eller ulykke.

Når du er ute på terrengsykkelen er det ofte bratte nedkjøringer, høye hopp og teknisk terreng som kan føre til krasj og fall. Kne- og albuebeskyttere er designet for å absorbere støt og beskytte ledd og bein mot støt og friksjon hvis du faller eller treffer noe.
 

Fordeler ved knebeskyttere og albuebeskyttere

Knebeskyttere og albuebeskyttere - FOX Enduro D30 AlbuebeskyttereDe fleste kne- og albuebeskyttere er laget av mykt og fleksibelt materiale, som gir god bevegelsesfrihet og er lett å justere og feste. For å få full funksjon av beskyttelsen er det viktig at du passer på at du får strammet dem godt. De kan enkelt tas av og på, og er enkle å transportere i ett ryggsekk eller veske.

Selv om kne- og albuebeskyttere ikke kan forhindre skader helt, kan de bidra til å minimere risikoen for alvorlige skader. I tillegg gir den ekstra beskyttelsen også selvtillit, slik at du tør å utforske og utfordre deg selv i vanskelig terreng på MTBsykkelen.
 

Annen beskyttelse du kanskje har bruk for på sykkelen

  • Hvis du er ute etter beskyttelse for andre deler av kroppen enn bare knærne og albuene, har vi også en hel kategori kropsbeskyttelse, som kan være verdt å se nærmere på.
     
  • Hvis du elsker de ville utforturene, så er det en helhjelm kanskje noe for deg!
     
  • Kanskje din sykkelhjelm trenger en upgrade? Du kan se vårt store utvalg av sykkelhjelmer i høy kvalitet her!