Sykkelgear.no blir Bikable.no

Vi har fornyet oss! Men vi er fortsatt den samme. Sykkelgear.no blir Bikable.no.

En helt ny nettside, spekket med fine produkter, gode tilbud og selvfølgelig den samme raske levering som alltid.

Vår nye nettside er live, og vi er mer enn klare til å holde deg Bikable i fremtiden. 

 

25.000+ varer

Vi har et stort utvalg av merker for å sikre at du kan finne akkurat det du trenger.  Vi er kjent for å selge populære kvalitetsprodukter, som også selges til virkelig gode priser. Vårt sortiment omfatter både kjente merkevarer og budsjettvennlige alternativer. Vi har derfor noe for alle typer syklister – enten du er proff, glad amatør, har syklet i mange år eller nettopp har lært å sykle. Vår kompetente kundeservice og raske levering til våre kunder har gjort at Bikable har bygget opp en stor og lojal kundegruppe over tid. Vi er også stolte over å ha den beste Trustpilot-score i vårt felt. Hvis du savner noe i vårt sortiment, vennligst gi oss beskjed, så skal vi gjøre vårt beste for å skaffe det for deg.

 

Vi kjenner syklene våre

Trenger du veiledning eller har spørsmål om produktene våre, har vi et kundeservice med ekspertise på omtrent alt – så lenge vi snakker om sykler og tilbehør. 

Bikable streber etter å være din favoritt og populære sykkelbutikk på nett. Dessuten er vi ikke bare en sykkelbutikk - vi er faktisk et team av virkelig engasjerte og serviceinnstilte sykkelentusiaster, som alltid er klare til å hjelpe deg og veilede deg med din kjøpsbeslutning. Du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice med spørsmål du måtte ha. Vi er her for å hjelpe deg å bli Bikable når som helst!

 

Gratis levering over 899kr.

Frakten må være rask og billig. Mesteparten av tiden sender vi bestillingen din samme dag - og i tillegg til det betaler vi leveringen hvis du kjøper for mer enn 899 kr.

Med vår raske levering kommer du til å elske oss. Vi er kjent for vår raske levering av sykkelutstyr. Bestill i dag og du har den før du vet ordet av det. Samtidig gjør vi det også enkelt for deg å returnere varer til oss. Så hvis du har bestilt feil størrelse eller sykkeldel - ingen grunn til bekymring - vi hjelper deg med det også. Vi har 365 dagers returrett og retur er veldig enkelt hos oss.

 

Vi ønsker å være de som gir deg den beste prisen

For å sikre at du får den beste prisen sjekker vi konkurrentpriser daglig. Men hvis du fant et tilbud et sted, som vi ikke fant, bare gi oss beskjed ved utsjekking - da matcher vi prisen. Vi matcher med alle norske nettbutikker som har firmaregistrering og lager i EU. Varen må være på lager. Prismatch gjelder ikke varer som står på f.eks. åpnings- eller køtilbud eller som selges i begrenset kvantum eller som medlemstilbud, engrossalg eller individuelt forhandlede priser. Hvis du trenger mer informasjon, kan du gå til vår kundeserviceside eller kontakte oss her. 

 

Tilpass din Bikable-opplevelse med vårt nyhetsbrev

Motta vårt nyhetsbrev og få de beste tilbudene og største rabatter direkte i innbakken din. Tilpass reisen din med oss ​​ved å velge dine interesser her.


Følg oss på våre andre kanaler, hvor du kan finne inspirasjon, guider, delta i konkurranser og mye mer! 

Facebook: https://www.facebook.com/Bikable.no 

Instagram: https://www.instagram.com/bikable.no/ 

 

Hva skjer med Sykkelgear.no-kontoen min?

Din Sykkelgear.no-brukerkonto vil bli automatisk overført til Bikable.no. Av sikkerhetsgrunner må du imidlertid gå til Bikable.no og tilbakestille passordet ditt. Tilbakestill passordet ditt


Trenger du hjelp må du alltid kontakte vår kundeservice her.