Informasjon.
Sykkelgear.no har blitt til Bikable.no - Les mer her

Betaling

Her får du en oversikt over hvilke betalings- og finansieringsmuligheter du har hos Bikable.
Nederst på siden finner du vår spørsmål og svar om emnet.
 

Kortbetaling

Når du handler hos oss kan du betale med følgende kort:

  • VISA

  • Mastercard

  • Maestro

 

Det er ingen kortgebyrer for betalingskort når du handler hos oss.
 

Reservert beløp ved betaling

Når du handler hos oss og fullfører betalingen for bestillingen din i handlekurven, reserveres hele bestillingen på kortet ditt for betaling hos oss. Vi trekker først beløpet når pakken sendes.

Skulle du angre på kjøpet og kansellere bestillingen før den er sendt, vil reservasjonen av pengene dine bli tapt.

Handler du enten med Mastercard eller et annet debetkort, vil pengene bli reservert på din konto hos banken din og ikke hos oss. Hvis du kansellerer handelen din, kan pengene reserveres på bankkontoen din for inneværende måned +30 dager. Hvorvidt reservasjonen kan kanselleres avhenger av kortreglene som fulgte med betalingskortet ditt. Reglene kan variere fra bank til bank, men typisk krever banken dokumentasjon fra oss som viser at vi har kansellert kjøpet for å kansellere reservasjonen. Vi hjelper gjerne med denne dokumentasjonen.
Herfra er det opp til banken å kansellere reservasjonen og frigjøre pengene. Dersom banken ikke kan kansellere reservasjonen, må du dessverre vente på den naturlige avbestillingen, jf. avtalen som ble inngått da betalingskortet ble opprettet.

Hvis du trenger vår dokumentasjon for å kansellere det reserverte beløpet, kan du fylle ut skjemaet for det. Du vil finne det her!
 

Når pengene er trukket fra kontoen din

Pengene trekkes først fra din konto når bestillingen din sendes fra vår nettbutikk.
 

Autorisasjon av nettbetalinger med BankID

Av juridiske årsaker må du godkjenne nettbetalingene dine med BankID ved betaling med kort.
Les mer om å opprette og bruke BankID her.
Alternativt kan du bruke Vipps.
 

Utfordringer med kortbetaling

Opplever du utfordringer med kortbetaling kan du se en video her som viser hvordan du godkjenner betalingen din med BankID.

Hvis du allerede har prøvd BankID og fortsatt har problemer med å betale, og ikke ønsker å betale med Vipps, kan du også velge å opprette et passord, som du deretter bruker som sikkerhetsautorisasjon.

Du kan se her hvordan du gjør det.

Og her må du lage passordet.
 

Betaling med Vipps

Du har også mulighet til å betale for bestillingen din med Vipps. Når du går videre til betaling og skal velge betalingsmåte, velger du ganske enkelt Vipps. Deretter vil du bli bedt om å fylle inn telefonnummeret ditt og godkjenne betalingen i din Vipps-app på mobilen din. Når du har godkjent i Vipps-appen, vil beløpet bli reservert hos oss og trukket tilbake når bestillingen din er sendt.

 

Betaling med PayPal

Du kan også betale for kjøpet med PayPal-kontoen din. Her velger du bare PayPal som betalingsmåte og du blir henvist til å logge inn på PayPal.