Informasjon.
Sykkelgear.no har blitt til Bikable.no - Les mer her

Mine ordre

Når du har gjennomført en ordre kan du logge inn på din bruker og under "Mine sider" kan du få en oversikt over dine ordre. Under "Mine sider" finner du siden "Mine ordre", og det er her du finner din ordre og tidligere ordre. Dine ordre er delt inn i aktive ordre og tidligere ordre. Aktive ordre er ordre som ikke er sendt fra lageret ennå. Tidligere ordre er ordre som allerede er sendt fra lageret. Du kan lese nedenfor hvordan du får tilgang til din brukerkonto og finner "Mine sider". Hvis du ikke har en bruker, kan du finne informasjonen i e-postene vi sender deg.

 

Brukerkonto

Når du har gjennomført en ordre hos oss kan du ved ordrebestilling velge at få opprettet en bruker. På denne måten kan vi samle alle opplysningene dine, tidligere ordre, mest kjøpte produkter og mye mer.  Oppretter du en bruker blir det lettere for deg å handle neste gang. Vi anbefaler at du oppretter en bruker for at få den beste opplevelse.  


Du har to forskjellige måter å opprettet en bruker på:

  • Opprett bruker før du kjøper: Trykk "Logg inn" øverst til høyre på nettsiden. Her kan du så velge "opprett bruker" og deretter følge prosessen for å få opprettet brukeren din. Har du en bruker fra før er det også her du kan logge inn eller få tilsendt nytt passord på nytt i tilfelle du har glemt dette.

  • Opprett bruker i kassen: I forbindelse med å legge inn en ordre på vår nettbutikk kan du velge å opprette en bruker i kassen, som så opprettes etter at du har fullført bestillingen. Du kan da umiddelbart se statusen til din ordre.


 

En kontobruker gir deg bedre tilgang til informasjon, tidligere ordre osv. Velger du å ikke opprette bruker, vil du selvfølgelig kunne følge dine ordre gjennom de løpende e-postene vi sender deg.

 

Levering

Avhengig av hvilken leveringsform du valgte da du fullførte bestillingen, er det ulike leveringstider for de forskjellige fraktselskapene. Vil du vite mer om de ulike leveringsmetodene kan du lese mer her. Du kan også se statusen til din ordre, inkludert track & trace av ordre ved å logge på brukeren din eller i de pågående e-postene vi sender deg.

 

Ordrestatus - Følg din ordre

Du kan følge din ordre i sanntid og følge med på hvor langt vi har kommet med den i "Mine ordre" under "Mine sider". Du kan se når vi pakker den og når den er sendt. Du kan også følge pakken etter at den er sendt fra vårt lager og til du har mottatt den eller når den er klar for henting i pakkeshop.

Ved sending fra vårt lager får du et sporingsnummer på e-posten din, hvor du også kan følge pakken din frem til den er levert.


 

Endring av ordre

Hvis du trenger å gjøre en endring i din ordre, kan du gjøre det ved å kontakte vårt kundeservice. Du kan endre i din ordre til vi begynner å pakke din ordre. Vær oppmerksom på at vi ofte begynner å pakke kort tid etter at ordren er lagt inn.


Annullering av ordre

Så lenge din ordre ikke er sendt fra vårt lager, har du muligheten til å kansellere din ordre. For å kansellere din ordre, vennligst kontakt vårt kundeservice så snart som mulig.