Informasjon.
Sykkelgear.no har blitt til Bikable.no - Les mer her

Prismatch

Vi jobber hver dag for å ha konkurransedyktige priser, men skulle du uventet finne produktet billigere andre steder, matcher vi selvfølgelig prisen.

 

Vi vil gjerne imøtekomme deg som kunde og sørge for at du får den beste og skarpeste prisen på markedet når du handler hos oss. Vi holder kontinuerlig øye med prisene i markedet og gjennomfører priskontroll slik at vi kan sikre at våre priser er de mest attraktive.

 

Prismatchpolitik
 

 • Prismatch gjelder hele vårt utvalg av +25.000 produkter.
   
 • Prismatch betyr at vi matcher prisen på en vare funnet i en annen norsk nettbutikk dersom du mot forventning finner denne samme varen til en rimeligere pris i den andre nettbutikken.
   
 • Prismatch gjelder når du sammenligner priser hos Bikable med andre norske nettbutikkers priser (dvs. med norsk organisasjonsnummer og EU-lager).
   
 • Varen skal være på lager hos oss og hos den aktuelle Norske Nettbutikken, og skal kunne leveres innen 3 virkedager.
   
 • Varen du prismatcher med må være av samme merke, modell, kvalitet, størrelse, farge osv.
   
 • Prismatch gjelder ikke varer som andre kun tilbyr for salg som spesial-, kø- og åpningstilbud, eller i begrensede mengder, på samme måte som Prismatch ikke gjelder spesialproduserte produkter, utsolgte varer fra oss eller konkurrenter, engrossalg, medlemstilbud eller individuelt forhandlede priser.
   
 • Når vi sammenligner prisen er det tatt utgangspunkt i totalprisen, noe som betyr at ev frakt, kort og ekspedisjonsgebyr er inkludert.
   
 • Videre tar vi forbehold om trykkfeil fra konkurrenter. Forbrukerens umistelige rettigheter etter loven berøres ikke av Prismatch, f.eks. i forhold til klager.
   
 • Videre tar vi forbehold om trykkfeil fra konkurrenter. Forbrukerens umistelige rettigheter etter loven berøres ikke av Prismatch, f.eks. i forbindelse med klager.

 

Slik får du prismatch på dine varer

Når du ønsker prismatch på en vare, må du legge til en kommentar i bestillingen i kassen. I denne kommentaren må du oppgi hvilket produkt du ønsker prismatch på. Du må notere prisen du har sett varen til. Du må også skrive lenken til produktet og i nettbutikken der du har sett det billigere enn hos oss.

Du fullfører da bestillingen, og vi korrigerer deretter prisen i etterkant og trekker det lavere beløpet fra ditt betalingsmiddel.

Har du spørsmål om prismatching – er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice før du legger inn en bestilling.