Bell

Bell ble grunnlagt i 1954 i California av Roy Richter, som hadde lidenskap for motorsport og ønsket å forbedre sikkerheten for både motorsyklister og syklister. Selskapet begynte opprinnelig med produksjon av hjelmer for motorsport, men det tok ikke lang tid før de utvidet sortimentet sitt til også å inkludere sykkelhjelmer.


Bell er kjent for å levere sykkelhjelmer og tilbehør av høyeste kvalitet. De har også vært en av de ledende produsentene i bransjen i flere tiår. Bell har blitt synonymt med sikkerhet innen sykkelsporten. Sykkelhjelmene deres er kjent for avansert teknologi og innovativt design som gir sykkelryttere best mulig beskyttelse. Fra landeveissykling til terrengsykling og til barn, tilbyr Bell et bredt utvalg av hjelmer som passer til ulike behov og preferanser.

Les mer
Bestselger
Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Go to page
Produkter per side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvilke typer Bell-sykkelhjelmer finnes på markedet?
Bell tilbyr et bredt spekter av sykkelhjelmer, inkludert terrengsykkelhjelmer, racersykkelhjelmer, bysykkelhjelmer, barnesykkelhjelmer og hjelmer for spesifikke formål som tidskjøring eller BMX. Vi har hjelm til ditt behov til en fornuftig pris.
2
Hvordan velger jeg riktig størrelse på Bell-sykkelhjelmen?

Sykkelhjelmer fra Bell


Bell har alltid hatt en stor lidenskap for å forbedre syklisters opplevelse og sikkerhet. Bells dedikasjon til å skape produkter av høy kvalitet har gjort dem til et velkjent og respektert navn innen sykkelindustrien. Enten du er en profesjonell syklist eller en hverdagssyklist, kan du stole på Bell for å levere de beste produktene som beskytter deg og forbedrer sykkelopplevelsen din.


Det finnes Bell-sykkelhjelmer til både barn og voksne. En stor del av hjelmene finnes også med MIPS. Hos oss selger vi flere forskjellige populære design, blant annet Bell Avenue, Bell Sixer, Bell 4forty, Bell Local, Bell Charger og Bell Trace. Du kan alltid være sikker på å finne en Bell-sykkelhjelm med god passform som vil vare i mange år.