Craft

Craft er et sportsmerke fra Sverige. Craft er spesialister innen tekstiler og klær for sport. Du bør velge Craft for å få den ultimate treningsopplevelsen. Craft sier selv at produktene deres er laget for hverdagens helter.
 

Craft ble grunnlagt i 1973 i Sverige av Anders Bengtsson og ble opprinnelig etablert som et merke som spesialiserte seg på strikkede produkter for aktivt friluftsliv. Med årene utviklet selskapet seg og begynte å fokusere på teknisk sportsbeklædning av høy kvalitet.
 

Sportsklær fra Craft har blitt synonymt med utmerket funksjonalitet, ytelse og komfort, noe som har gjort Crafts produkter til et foretrukket valg for idrettsutøvere og sportsentusiaster over hele verden. Craft er spesielt anerkjent for sin innovative lag-på-lag-konsept innen sportsklær, som effektivt regulerer kroppstemperaturen og holder idrettsutøvere tørre under intens trening eller konkurranse.

Les mer
Bestselger
Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Go to page
Produkter per side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvilke typer sportsklær tilbyder Craft?
Craft tilbyr et bredt utvalg av sports- og sykkelklær. Sortimentet deres inkluderer trøyer, bukser, jakker og svetteundertøy designet for å møte de spesifikke behovene for hver idrett.
2
Kan Craft sportsklær brukes i alle værforhold?

Craft: Sportstøy og sykkeltøy i toppkvalitet


Crafts sortiment omfatter et bredt utvalg av sportsklær for ulike aktiviteter, inkludert løping, sykling, ski og fitness. Craft treningsklær er spesielt populære og respekterte blant sykkelentusiaster på grunn av sin utmerkede passform, pusteevne og holdbarhet. Fra sykkeltrøyer, lange sykkelbukser og sykkelshorts til jakker og baselayers tilbyr Craft en omfattende serie av sykkelklær som er designet for å imøtekomme kravene fra både profesjonelle idrettsutøvere og hobby syklister.