High5

High5 er et av de første selskapene i Europa som produserer energiprodukter med ekte fruktjuice og dermed naturlig smak – og er fortsatt blant de få selskapene som gjør det til dags dato. De lager næringsrike energiprodukter designet for å gi deg den ekstra boosten du trenger når du er en idrettsutøver.
 

High5 tester og videreutvikler kontinuerlig sine energiprodukter i nært samarbeid med profesjonelle idrettsutøvere. Ernæringseksperter i bedriften jobber hele tiden for at innholdet i alle deres produkter skal smake godt, gi deg den nødvendige energien for å øke ytelsen og samtidig skal produktet være næringsrikt og godt for kroppen din.
 

I 1994 grunnla to britiske triatleter High5. Siden de begge drev ekstremsport selv og sporten deres derfor handlet mye om utholdenhet, ønsket de å finne opp produkter som faktisk fungerer og gir utøveren den ekstra energien som personen trenger. Samtidig var det også viktig for dem at produktet skulle smake godt, være lett å bruke og at det skulle ligge godt i magen. Basert på denne tankegangen har de i dag utviklet energiprodukter som er godt egnet til deres formål.

Les mer
Bestselger
Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Gå til siden
Produkter per side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvilke produkter lager High5?
High5s produktsortiment inkluderer energigeler, energibarer, proteinbarer, vingummier med energi, proteinpulver, energipulver og tabs (tabletter). Noen av produktene inneholder koffein, mens andre er koffeinfrie. Det finnes også kombinerte pakker, kalt energipakker, som inneholder en kombinasjon av ulike produkter.
2
Fungerer High5-produktene?

Energibarer og energipulver fra High5


Vi selger et bredt utvalg fra High5. Alle produktene er laget med naturlige ingredienser, har en frisk smak og lett tekstur og gir deg rask energi til treningen din, slik at du kan optimere ytelsen og produsere de beste resultatene.


I vår nettbutikk har vi High5 energigeler, High5 energibarer, High5 proteinbarer, High5 vingummier med energi, High5 proteinpulver, High5 energipulver og High5 tabs. Noen av produktene er med koffein – og noen er uten koffein. Vi fører også kombinerte pakker, som vi kaller energipakker. Her får du litt av hvert av de forskjellige produktene.
 

Se vårt store utvalg av High5-produkter her!