Klickfix

Klickfix er kjent for sitt sykkeltilbehør - spesielt deres smarte og holdbare system og festeanordninger for montering av vesker, kurver og annet tilbehør på sykkel. Deres klikk-system gjør det enkelt for deg å montere og demontere tilbehør på sykkel uten bruk av verktøy eller remmer. Klickfix lager forskjellig tilbehør, alt fra sykkel-kurver til sykkel-vesker og mobilholdere. I stedet for løse og knotete remmer kan du med Klickfix sitt system bruke en solid og enkel adapter eller festeanordning for å feste sykkeltilbehøret med bare ett klikk - samtidig som du kan være trygg på at kurver og vesker blir på plass gjennom hele sykkelturen.


Klickfix er et tysk merke introdusert av firmaet Rixen & Kaul i 1989. Allerede fra det første produktet har Klickfix med sine enkle adaptere og quick release-løsninger vært utrolig populære blant alle typer syklister. Over tid har det utviklet seg til et bredt utvalg av sykkeltilbehør fra Klickfix - og de er derfor også blitt det mest kjente merket på markedet når det gjelder quick release-funksjonen for sykkeltilbehør som kurver, vesker m.m.

Les mer
Bestselger
Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Gå til siden
Produkter per side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hva er spesielt med Klickfix?
Klickfix er kjent for sitt smarte og holdbare klikk-system og festeanordninger som gjør det enkelt å montere og demontere sykkeltilbehør - som for eksempel sykkelvesker og kurver - på sykkelen din uten bruk av verktøy eller remmer.
2
Hvilken type sykkeltilbehør lager Klickfix?
3
Hvordan fungerer Klickfix' klikksystemer?

Klickfix: Klikksystemer til sykkeltilbehør


Klickfix tilbyr det bredeste utvalget av klikksystemer for sykkeltilbehør og har spesialisert seg på quick release-løsninger for sykler. Dette kombineres med et stort produktutvalg som passer til deres klikk-system og festeanordninger. Her kan du se og klikke videre for å utforske produktene som bruker Klickfix: