Sykkelstyre

Her finner du et bredt utvalg av sykkelstyre for enhver type sykkel og kjørestil. Uansett om du sykler bysykkel, racer, terrengsykkel eller på en fixie-sykkel, har vi det perfekte sykkelstyret for deg. Vi tilbyr også tribars som sykkelstyre. Så du kan finne akkurat det du leter etter her.

Vi selger et bredt spekter av anerkjente merker innen sykkelutstyr, inkludert bl.a Zipp, Ergotec og PRO. Sørg for å kjøpe et styre som passer deg og dine sykkelbehov. Vi mener at sykkelen skal tilpasses deg som sykkelrytter og ikke omvendt.

Les mer

FAQ

1
Hva er forskjellen mellom et flatt sykkelstyre og et buet sykkelstyre?
Et flatt styre er vanligvis bredere og flatere i design, noe som gir deg en mer oppreist kjørestilling. Et buet og smalere styre med buet form gir deg en mer aerodynamisk kjørestilling. Begge er laget til å gi deg god kontroll og sørger for at du styrer sykkelen rett og mest optimalt.
2
Hvilke typer sykkelstyre finnes det?

Sykkelstyre til alle kjørestillinger

Det er viktig at du kan sitte riktig og akkurat som du vil på sykkelen. Det finnes sykkelstyre med mange forskjellige design, forskjellige bredder og forskjellige posisjoner. Kanskje ønsker du å finne et styre med en aerodynamisk posisjon – eller du ønsker å treffe en mer komfortabel kjørestilling fremfor en aggressiv posisjon. Valget av sykkelstyre har stor betydning for din komfort og ditt utbytte på sykkelturen.

Enten det er styrets bredde, vinkel eller andre justeringsmuligheter, tilbyr vi et bredt utvalg av sykkelstyre slik at du kan finne den perfekte matchen for dine preferanser og behov.

Sykkelstyre er tilgjengelig med forskjellige diametre for montering på stammen. I vårt sortiment har vi derfor også ulike størrelser og kompatibiliteter, slik at du enkelt kan finne riktig styre for deg og din sykkel.

For å gi deg den beste sykkelopplevelsen kan du også vurdere om du kanskje bør investere i en ny stem samtidig som du kjøper nytt sykkelstyre. Når du kjøper ditt nye sykkelstyre, kommer du ikke utenom at du også må kjøpe håndtak til det. Se også vårt store utvalg av sykkelhåndtak.

Kjøper du det klassiske styret til raceren din, slipper du heller ikke unna at du må kjøpe styretape til det. Styretape finner du her!

Når du har kjøpt sykkelstyret og skal montere styret kan du i vår guide se hvordan du monterer styretape på sykkelstyret ditt.