Force sykkelklær og sykkelutstyr

Force har et av markedets største og bredeste utvalg av sykkelutstyr og tilbehør - uansett hvilket behov du måtte ha. Sortimentet deres dekker bredt innenfor ulike kategorier og prisklasser. Du finner alt fra rimelige komponenter til luksuriøse sykkeldeler laget i karbon. Det inkluderer også litt rimeligere sykkelklær med en mer avslappet passform, samt sykkelklær produsert i Italia, som er av meget høy kvalitet med en racefit.
 

Force ble grunnlagt tilbake i 1991 i Tsjekkia som en beskjeden sykkelbutikk, men har siden vokst til å være et velkjent merke innenfor sykkelkomponenter og tilbehør i flere europeiske land. Merkets popularitet kan i stor grad tilskrives tre nøkkelfaktorer: deres gjennomtenkte design, i tråd med de beste italienske merkene, pålitelig kvalitet som man kjenner fra de beste tyske merkene, og alt dette til en pris som holder seg på et fornuftig tsjekkisk nivå.

Les mer
Bestselger
Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Go to page
Produkter per side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hva er Force sykkeltøy kjent for?
Force sykkeltøy er kjent for sin høye kvalitet, avanserte tekniske egenskaper og komfortable passform. Merket fokuserer på å levere klær som er spesielt designet for syklister, for å forbedre prestasjonen og komforten under sykkelturer.
2
Hvilke typer produkter tilbyr Force?
3
Er Force sykkeltøy egnet for all slags sykling?

Force sykkeltøy og sykkelutstyr


Hos Bikable har vi et stort utvalg av Force og er norsk distributør av merket. Vi tilbyr blant annet styrestykker, sykkelklær, sykkelhjelmer, briller, eiker, kjedereiniger, flaskeholdere, kurver, kassetter, kjeder, låser, kabler, pumper, verktøy, lykter og mye mer.


Force tilbyr sportsklær og reservedeler til sykler til en konkurransedyktig pris. Det er sykkelklær for alle årstider, slik som sykkeltrøyer med lange ermer, og du kan også finne shorts og en kortermet trøye for varme dager. Uansett hva du trenger av bekledning for sykkelturen din, har Force laget det.


Her er noen lenker til noen av kategoriene hvor du kan finne mange flotte produkter fra Force:
 

Sykkeltrøyer fra Force - se vårt utvalg!
 

Sykkelbriller fra Force - se vårt utvalg!
 

Sykkelhjelmer til voksne - se vårt utvalg!