Lukkede kulelager til sykkelen din

Lukkede lagre er en av de viktigste reservedelene på sykkelen. Selv om kulelager ikke er en synlig del av sykkelen din, merker du raskt om de har gått i stykker. Det er lagrene dine som får delene til sykkelen til å rotere uanstrengt rundt hjulene og pedalene.

Vi selger kulelager og tette lagre fra sterke merker som f.eks Enduro BearingsCema og CeramicSpeed. Vi har også keramiske lagre som er populære da de holder godt og ruller mye lettere enn andre.

 

Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Gå til siden
Produkter per side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hva er forseglede kulelager for sykler?
Et forseglet kulelager er en rund bevegelig metallskive med små kuler inni. Den brukes til å senke friksjonen slik at metalldeler kan bevege seg uanstrengt. De finnes på sykler ved hjul og pedaler.


Forseglede kulelagre - hva er de? 

Lukkede kulelager sykkel - Enduro 6903 Keramisk LLB ABEC5 17x30x7 MMEt forseglet lager, eller kulelager som det også kalles, er en rund bevegelig metallskive med små kuler inni som brukes til å senke friksjonen slik at metalldeler kan bevege seg uanstrengt. Hvis du for eksempel opplever at pedalene dine ikke glir rundt uten problemer, kan det være lagrene dine som må repareres eller skiftes.
 

Finn et nytt lager som passer til sykkelen din

Men hvordan finner du en ny utleie? Hvis du er litt heldig, vil det være et tall - eller tall og bokstaver - på siden av metallskiven. Du kan legge inn disse tallene direkte i søkefeltet vårt, og et kulelager som passer til sykkelen din vil dukke opp. Hvis du ikke er så heldig, kan du med en skyvelære enkelt måle opp det du trenger. Du må bare måle på kulelageret som allerede er på sykkelen. Du trenger målingen av innvendig diameter, utvendig diameter og bredde.

Når du skal bytte kulelager, trenger du et lagerdriversett og når et nytt lager skal monteres, skal du bruke et lagerpressesett.
 

Lukkede lagre i flere prisklasser

Det finnes massevis av produsenter av kulelager, så du kan enkelt finne et forseglet lager i den prisklassen eller kvaliteten du trenger. Vi selger de beste merkene på markedet og gir deg gjerne råd om hvordan du finner det riktige produktet for deg.

De dyrere kulelagrene har i stedet for stålkuler inni, keramiske kuler. De er mer holdbare og kan vare lenger.