Sykkelmaling og sykkellakk

Her finner du sykkelmaling og sykkellakk til maling og finpussing av sykkelen din. Vi er distributør av det sterke merket Spray.Bike, som har blitt utrolig populært. 

Vi har et stort utvalg av diverse farger som du kan male sykkelen din med. Det er nesten kun fantasien som setter grenser. I tillegg til de forskjellige fargene har vi også klarlakk med matt eller blank finish - og diverse nyanser av glitter. Alle fargene kommer på sprayboks. I tillegg forhandler vi også lakk, voks og primere.

Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Gå til siden
Produkter per side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hvilken maling bruker man til en sykkel?
Vi forhandler merket Spray.Bike som er et godt og populært merke, som egner seg veldig godt til å male eller lakkere sykkelen.
2
Kan man spraymale en sykkel?


Maling eller lakkering av sykkelrammer

Sykkelmaling og sykkellak – Spray.Bike Spraymaling 400 ml Vintage CarltonTrenger sykkelen din en oppfriskning eller er du lei av fargen på din nåværende sykkel, så kan det være en løsning å male rammen på sykkelen. Du kan male den i alle mulige farger og gi den noe litt ekstra med litt glitter. 

Lakkering av sykkelrammen er også en god mulighet hvis du vil friske opp sykkelen. I tillegg til spraymaling til sykler har vi også wrapper og primer til metall. 
 

Mal sykkelen din - hvordan gjør du det?

Sykkelmaling og sykkellak – Spray.Bike Klarlakk med multifarget glitter effekt 400 mlNår du kaster deg ut i et gjør det selv prosjekt er det alltid en god ide å ha helt styr på fremgangsmåten før du går i gang. 

Her er de forskjellige trinnene:
 

 • Del sykkelen så mye du kan. 
   
 • Gjør sykkelen helt ren og sørg for at all møkk, smuss og fettstoffer kommer av sykkelen. Sykkelen skal være helt tørr etterpå. 
   
 • De delene som ikke er tatt av sykkelen og som ikke skal males dekkes med teip. 
   
 • Puss rammen med sandpapir slik at de ikke kommer riper i den nåværende lakken. Ved å pusse på denne måten henger den nye malingen bedre på. 
   
 • Spraymal sykkelen din. Spraymalingen skal være på i et så tynt lag som mulig, slik at du forhindrer at malingen renner nedover. Den skal ha opptil 4-5 strøk - eller inntil du er fornøyd med sykkelen. 
   
 • Etter malingen kan man vurdere om sykkelrammen skal ha et strøk også. Lakken skal på med samme fremgangsmåte som med malingen. 
   
 • Når sykkelen er malt og tørr, tas teipen av sykkelen og den settes sammen igjen. 
   

Husk at det er viktig at du er grundig med rengjøringen og klargjøringen før du spraymaler eller lakkerer sykkelen. Hvis det er noen småting som ikke kommer av før, så kan man se og merke det på lakken eller malingen etterpå. Dermed er klargjøringen det viktigste punktet når sykkelen din skal males eller lakkeres. 
 

Du kan også dekorere sykkelen din med annen pynt som blomsterkranser eller klistremerker. Se utvalget vårt av pynt til sykkelen din her!