Schwalbe

Schwalbe er blant verdens ledende produsenter av dekk og slanger til sykler. Selskapet ble grunnlagt i 1922 i Tyskland og er i dag markedsleder i Europa, men finnes nesten over hele verden. De er spesialister på slanger og dekk til sykler, da dette er omdreiningspunktet for selskapet.

Schwalbe er oppkalt etter det tyske ordet "Schwalbe", som betyr "svale" på norsk. Logoen ble valgt fordi svalen symboliserer fart, presisjon og letthet. Disse egenskapene er viktige for dekkprodusenten Schwalbe, som spesialiserer seg på sykkeldekk og slanger av høy kvalitet. Deres forrige logo viste tydelig en fugl. Det er litt vanskeligere å se den nye blå logoen, men den har fortsatt funksjoner som minner en om svalen.

Selskapet er kjent for sin innovative tilnærming, slitesterke produkter og et bredt utvalg av dekk for ulike sykkeltyper og terreng, tubeless eller med tube. De produserer dekk og slanger til forskjellig pris og kvalitetsnivåer. I tillegg har de også sin helt egen Schwalbe Marathon. Èn ting er sikkert – uansett prisklasse eller kvalitetsnivå du velger fra Schwalbe, er du alltid sikker på at du får høy kvalitet på sykkelen din som gir en fantastisk performance on the road.

 

 

Les mer
Bestselger
Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Go to page
Produkter per side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvorfor bør jeg kjøpe Schwalbe sykkeldekk?
Sykkeldekk fra Schwalbe er kjent for sin høye kvalitet, innovative teknologier og pålitelighet. Merket legger vekt på avansert dekkdesign, utmerket veigrep og holdbarhet, noe som gir syklister en forbedret kjøreopplevelse.
2
Hvilke dekkstørrelser tilbyr Schwalbe?

Sykkeldekk fra Schwalbe

Den tyske produsenten lager dekk for alle typer sykler og til alle forhold. Dekkene er også tilgjengelige i en rekke størrelser. Schwalbe er blant annet kjent for sin ekstraordinære punkteringsbeskyttelse, kalt SmartGuard. De mest populære sykkeldekkene med punkteringsbeskyttelse for raceren kalles Durano Plus - og for bysykler kalles de mest populære dekkene punkteringsbeskyttelse Marathon Plus.

Schwalbe produserer alle dekkene deres selv. Ingen dekk produseres av andre produsenter - det samme gjelder deres slanger. Gjennom årene har mange av modellene fått navn etter nå kjente navn, bl.a. Marathon Plus, Kojak, Durano Plus, Nobby Nic, Smart Sam, Racing Ralph, Hans Dampf, Rocket Ron, Lugano, Delta Cruiser, Black Jack, CX pro, og mange flere. I likhet med sykkeldekkene, er flere av deres teknologier og compounds - det vil si gummiblandinger - også kjent for å være av høyeste kvalitet. Her kan det blant annet nevnes Greenguard og Addix. De er kjent for å tilby tubeless easy og tubeless.

Se sykkeldekk til landevei fra Schwalbe her!

Se sykkeldekk til terreng fra Schwalbe her!

Se sykkeldekk til grus fra Schwalbe her!

Se sykkeldekk til citybike fra Schwalbe her!

 

Sykkelslanger fra Schwalbe

I tillegg til det brede utvalget av sykkeldekk, lager Schwalbe også et bredt utvalg av slanger. Schwalbe er kjent for å produsere kvalitetssykkelslanger og med deres brede utvalg finnes det noe for enhver sykkel og behov – enten det er til landevei, terreng, grus eller bysykkel.

Schwalbe har blitt populære fordi de alltid bruker materialer av høy kvalitet. De bruker slitesterk gummi som er motstandsdyktig mot både punkteringer og slitasje. De forskjellige dekktypene fra Schwalbe har forskjellige lag inne i slangene, som hver har forskjellige teknologier. Hvilke dekk og slanger som er best avhenger av individuelle behov og preferanser.

Slangene fra Schwalbe er også 100 % resirkulerbare. Dette betyr at alt fra deres slanger kan gjenbrukes. For tiden har Schwalbe nådd et punkt hvor alle standardslanger er laget med 20 % resirkulert materiale. Selskapet er derfor ekstremt opptatt av bærekraft, og tenker miljø i sin produksjon av sykkeldekk.

Schwalbe har oppnådd å være et anerkjent merke for syklister i sykkelverdenen. Produktene deres mottar generelt positive anmeldelser fra både forbrukere og eksperter. Derfor er Schwalbe klart verdt å anbefale når det kommer til sykkeldekk og sykkelslanger.

Se sykkelslanger til landevei fra Schwalbe her!

Se sykkelslanger til terreng fra Schwalbe her!

Se sykkelslanger til grus fra Schwalbe her!

Se sykkelslanger til citybike fra Schwalbe her!