Selle Italia

Selle Italia er blant de ledende produsentene av sykkelseter. Eventyret startet i en by utenfor Milano i Italia i 1897, hvor selskapet fra begynnelsen hadde ønsket om å skape det perfekte sykkelsetet for å forbedre syklistens sykkeltur. Selle Italia produserte opprinnelig bare seter for hverdagsbruk, som ble brukt til transport. I dag produserer Selle Italia også sykkelseter for andre typer sykler, nemlig for terrengsykler (MTB) og racersykler. Det er kombinasjonen av tradisjonelt håndverk og avansert teknologi som gjør deres seter til noe helt spesielt. Du finner deres produkter på vår hjemmeside, vi har alt fra sykkelseter til bremseklosser.

Les mer
Bestselger
Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Go to page
Produkter per side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvilke typer sykkelseter produserer Selle Italia i dag?
I dag produserer Selle Italia seter for ulike typer sykkel, inkludert bysykler, terrengsykler (MTB) og racersykler.
2
Hva skiller Selle Italia-seter fra andre?

Kjøp Selle Italia-sykkelseter hos Bikable


Selle Italia er særlig kjent for deres ekstraordinære sykkelseter, skapt for å forene komfort, ytelse og stil. Utvalget deres er bredt og inkluderer et mangfold av seter designet for å imøtekomme ulike sykkelstiler, fra landeveisritt til langdistanse-eventyr.
 

Her er en oversikt over produkter de er spesielt kjent for:
 

I vår nettbutikk finner du via filter et bredt utvalg av Selle Italia-sykkelseter på lager, som gir deg muligheten til å velge den perfekte sykkelsetet for dine spesifikke behov og preferanser fra vårt lager. Hvis du trenger hjelp til å velge det setet som passer perfekt til all din sykling, kan du alltid kontakte oss.