Shimano

Shimano er blant verdens største produsenter av sykkeldeler. I over 100 år har de vært ledende innen utviklingen av holdbare og innovative løsninger innen sykkeldeler. Shimano er kjent for sin kontinuerlige jobb for å levere de beste sykkelkomponentene på markedet. De har vært pionerer innen teknologier som indexed shifting, som gjorde det mulig for syklister å skifte gir med presisjon og letthet.
 

Dette japanske selskapet spesialiserer seg ikke bare i sykkeldeler; de produserer også et bredt utvalg av sportsutstyr, inkludert fiskeutstyr, landeveissykkelutstyr og snowboard-tilbehør. Shimano ble grunnlagt i 1921 og begynte sin reise med produksjonen av sykkelhjul med frihjul. Selskapet har dype røtter som et familiedrevet foretak og endret først navnet sitt til Shimano Inc. i 1951.
 

Shimano har oppnådd global anerkjennelse for sine mangfoldige gir- og bremseserier for et bredt spekter av sykler, fra bysykler med indre gir til racersykler og terrengsykler med ytre gir.
 

Men Shimano begrenser seg ikke bare til sykkeldeler. De tilbyr også sykkelsko, bekledning og tilbehør som er designet for å forbedre komforten og ytelsen til syklister på alle nivåer.

Les mer
Bestselger
Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Go to page
Produkter per side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hva er bra med Shimano-girgrupper?
Shimano-girgrupper er kjent for sin pålitelighet, presisjon og holdbarhet, noe som gjør dem populære blant syklister. Shimano tilbyr også et bredt utvalg av girgrupper som passer til ulike typer sykler og kjørestiler.
2
Hva er Shimano Nexus?

Shimanos produkter


Shimano tilbyr girsystemer og reservedeler for enhver type sykkel, og flere av deres girgrupper har blitt ikoniske navn i sykkelverdenen. Det inkluderer blandt annet Shimano XTR, som er den fremste MTB-girserien, og Dura Ace, som er en velkjent serie innenfor racersykler. I tillegg har Shimano også introdusert elektroniske girsystemer som Shimano Di2 til utvendige gir og et komplett el-sykelsystem kjent som Shimano Steps.


Det kanskje mest kjente Shimano-girsystemet for innvendige gir kalles Shimano Nexus. Det finnes på sykler over nesten hele verden. I tillegg finnes det også andre virkelig gode girgrupper, som for eksempel Shimano Deore XT, Shimano Ultegra, Shimano 105, Shimano SLX, Shimano Tiagra, Shimano Deore, Shimano Sora og Shimano Acera. Disse girgruppene kjennetegnes av ekstrem holdbarhet, lav vekt og presise girskift.


 

Sykkelutstyr fra Shimano


Shimano produserer også et bredt utvalg av andre sykkelkomponenter, inkludert sykkelsko, pedaler, bremser, krankboks, tannhjul, bakgir, hjul, bremsevæske, værktøy, og mye mere. Deres produkter er kjent for å levere enestående ytelse og pålitelighet under alle forhold. Hos Bikable fører vi mange av disse Shimano-reservedelene.