SKS Germany

Med en rik historie og en imponerende portefølje av produkter innen sykkeltilbehør, har SKS et merke som har etablert seg som en pålitelig og innovativ aktør på markedet.


SKS ble grunnlagt i 1921 i Tyskland av Karl Scheffer-Klute. Selskapet startet som produsent av skipsutstyr og metallstøping, og det var først i 1932 at de utvidet produksjonen for å inkludere sykkeltilbehør. Fra begynnelsen av deres sykkelreise har SKS vært dedikert til å skape kvalitetsprodukter som imøtekommer syklisters behov og utfordringer.


SKS er spesielt kjent for sitt banebrytende arbeid av skjermer og støtfangere for sykler. SKS-skjermer er anerkjent for sitt enestående design som effektivt beskytter deg mot skitt, vann og søle når du sykler. Selskapet har investert betydelige ressurser i forskning for å utvikle sykkelskjermer som er enkle å montere, holdbare og aerodynamiske.


I tillegg har SKS utvidet sortimentet sitt for å inkludere et bredt utvalg av annet sykkeltilbehør som pumper, verktøy og setevesker. Disse produktene er alle designet med fokus på funksjonalitet, holdbarhet og brukervennlighet, noe som har gjort dem populære blant syklister på alle nivåer.

Les mer
Bestselger
Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Gå til siden
Produkter per side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Er SKS sykkelsskjermer enkle å montere?
Ja, SKS har utviklet sykkelsskjermer med brukervennlige monteringssystemer. De fleste av deres skjermer leveres med klare instruksjoner og nødvendige monteringskomponenter, noe som gjør det enkelt for deg å installere dem korrekt.
2
Passer SKS sykkelsskjermer til alle hjulstørrelser?

Sykkelskjermer fra SKS


Vårt sortiment inkluderer flere ulike modeller av SKS-sykkelsskjermer som passer til ulike typer sykler og stiler. Uansett om du har en racersykkel, terrengsykkel eller bysykkel, har vi de riktige skjermene for deg. Vi har blant annet sykkelskjermsettet som heter SKS Speedrocker. Dette er spesielt godt egnet for kjøring på gravel og sykkelcross. Vi har også SKS raceblade, som er skjermsett, som egner seg bedre for enten racersykkelen eller bysykkelen. I tillegg har vi også SKS Bluemels-skjermer og mange andre gode sykkelsskjermer fra SKS.
 

Sykkelskjermer fra SKS - se her!


Sykkelpumper fra SKS


Uansett om du er en lidenskapelig syklist eller en hverdagspendler, er en pålitelig sykkelpumpe avgjørende. SKS tilbyr et bredt utvalg av pumper som passer til alle typer sykler og behov. Fra kompakte minipumper som enkelt kan monteres på sykkelen din, til kraftige gulvmodeller med høy ytelse og lett lesbare manometre som sikrer nøyaktig måling av dekktrykket. SKS har alt du trenger!
 

Sykkelpumper fra SKS - se her!