Tilbudsfest - mer enn 3000 tilbud. Spar opp til 50% her.

Sykkel regntøy og regnponcho

Her finner du sykkel regntøy og regnponchoer, som er virkelig nyttige for alle syklister. Vi tilbyr regntøy, regnsett, regnbukser, regnjakker og regnponchoer til fornuftig pris, fra kjente merker.
 

I vårt utvalg av pustende regntøy fører vi mange forskjellige modeller fra flere populære merker, som for eksempel Rogelli, Agu, Craft, og Basil. Se gjennom vårt utvalg og finn det sykkel regntøy eller regnponcho til fornuftig pris, som passer for deg og dine behov når du sykler i alle slags vær.

Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Gå til siden
Produkter per side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hva er fordelene ved å bruke sykkel regntøy?
De viktigste fordelene ved sykkel regntøy inkluderer beskyttelse mot vann, motstand mot vind, pusteevne og reflekterende elementer for økt synlighet når været blir dårlig. Tøyet sørger for å holde deg tørr hele turen. Bikable har et stort sortiment av regntøy til en fornuftig pris som passer godt til enhver og sortimentet tilbyr både jakke, bukse og poncho.
2
Kan jeg bruke en regnponcho for å beskytte sekken min?

Sykkel regntøy


Uansett om du er en dedikert syklist eller bruker sykkelen som transportmiddel i all slags vær, er du sikkert klar over hvor uforutsigbart været kan være. Sykkel regntøy er designet spesielt for syklister som ønsker å holde seg tørre, selv når himmelen åpner seg. Det består typisk av en regnjakke og regnbukser laget av vanntett og pustende materiale. Den vanntette overflaten forhindrer regnvann i å trenge gjennom, samtidig som materialet tillater overskuddsvarme og fuktighet å slippe ut, slik at du ikke blir våt på innsiden av regntøyet. Sykkeldress fås i ulike stiler og passformer, slik at du kan finne den type klær som passer best til dine preferanser.
 

 

Fordeler med sykkel regntøy:
 

 • Svart sykkel regntøy sett fra AGUBeskyttelse mot vann: Det viktigste formålet med sykkel regntøy er at det holder deg tørr i regnvær. Det vanntette materialet sikrer at du ikke blir gjennomvåt under sykkelturen. Samtidig er regnjakke og regnbukse til sykkel utviklet med høy pusteevne, slik at du ikke blir klam under regntøyet under fysiske aktiviteter som sykling, fordi du kan kvitte deg med fuktighet og fortsatt være vanntett.
   

 • Motstand mot vind: I tillegg til vanntetthet tilbyr sykkel regnjakke og regnbukse også beskyttelse mot vind, noe som hjelper deg med å opprettholde kroppstemperaturen og forhindre kulde. Derfor er det en god idé å spesielt kjøpe regnjakker som er både vindtette og vanntette.
   

 • Pusteevne: Det meste sykkel regntøy som produseres i dag er laget av pustende materialer, som hindrer overoppheting og svetteansamling, noe som gir deg en mer behagelig og pustende opplevelse.
   

 • Reflekser: De fleste merker lager sykkel regntøy som har reflekterende elementer som øker synligheten din ved bruk i nedbør eller mørke forhold, noe som bidrar til sikkerheten din ute på veien.
   

Regnponcho som sykkel regntøy
 

En regnponcho er et svært populært klesplagg i Norge, hvor vi har forholdsmessig mange regnværsdager. En slik regnponcho er spesielt praktisk for pendleren. Den er god og enkel å ha med seg i vesken. Så kan du raskt ta på deg regnponchoen hvis du skulle bli overrasket av regn under sykkelturen. Du kan selvfølgelig også bruke regnponchoen på racersykkel eller terrengsykkel. Her kan du ha ponchoen i en ryggsekklomme eller en mellomstor setepose. Dog er regnponchoen ikke det beste å sykle med når det gjelder aerodynamikk og motstand mot vinden, grunnet passform.
 

Regnponchoen er enklere å bruke i praksis sammenlignet med regntøy som regnbukse og regnjakke. Ponchoen kan bare enkelt tas på nåværende påkledning i stedet for at du må skifte til en regnjakke og eventuelt også regnbukse. Regnponchoen gir deg også stor bevegelsesfrihet for armene, siden ponchoen typisk ikke er figursydd rundt armene. Ponchoen er designet for å dekke både deg og sykkelen din, og den kommer ofte med hette, samt elastiske snorer eller borrelås for å sikre at den ikke blåser av under sykkelturen.
 

Fordeler med regnponcho:
 

 • blå regnponchoLett og bærbar: Regnponchoer er lette og enkle å ha med seg. De kan brettes sammen og oppbevares i sykkelvesken, ryggsekken eller i de praktiske lommene bakpå sykkeltrøye eller jakke. På den måten er du alltid godt forberedt skulle regnet komme.
   

 • Rask beskyttelse: Regnponchoer kan tas på på få sekunder, noe som gjør dem ideelle for uventede regnskyll på sykkelen. Du trenger ikke å bekymre deg for å skifte klær eller bruke ekstra tid for å forberede deg.
   

 • Økt mobilitet: Når du har på deg en regnponcho, kan du bevege deg lettere - samtidig som du holder deg tørr av regnet.
   

Sykkel klær med høyt vannsøyletall


Hvis du leter etter sykkel klær som ikke er dedikert regntøy, men fortsatt er vanntett eller vannavstøtende, kan du med fordel se i våre andre kategorier med sykkeljakker og sykkelbukser:
 

Sykkeljakker - se vårt utvalg her!
 

Sykkelbukser - se vårt utvalg her!