Informasjon.
Sykkelgear.no har blitt til Bikable.no - Les mer her

Hodetelefoner for sykling

Hos Bikable har vi hodetelefoner for sykling - som også kan brukes til nesten alle andre former for trening og sport. Utvalget vårt er styrt ut ifra hva som er det mest optimale valget av hodetelefoner for sykkelrytteren. 

Vi har også populære merker som Miiego, Shokz og Havit. Alle hodetelefonene i utvalget vårt er trådløse hodetelefoner. Vi har de som settes inn i øret, som er in-ear hodetelefoner, også har vi hodetelefoner som settes over øret, som er on-ear hodetelefoner. De har alle sine fordeler, så ta en titt på utvalget vårt for å finne hvilken som passer din smak. 

Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Go to page
av sider
Produkter per side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvilke hodetelefoner er best til sykling?
Det finnes mange gode trådløse hodetelefoner med Bluetooth, som er gode til sykling. Hvis du vil være sikker på å kunne høre både musikken og trafikken rundt deg, så bør du vurdere å velge Shokz headphones, som er utviklet med bone conduction teknologi.
2
Er det lovlig å kjøre med hodetelefoner i ørene?
3
Hva er hodetelefoner med bone conduction teknologi?


Hodetelefoner for sykling og trening

Hodetelefoner sykling - Miiego MiiBUDS Action II SvartMange bruker hodetelefoner når man trener - uansett om det er sykkeltrening eller andre former for trening eller løp. Det kan både hjelpe på motivasjonen når man har musikk i ørene, men det kan også hjelpe deg med å holde et spesifikt tempo og rytme på tråkket ditt. Hodetelefonene skal samtidig tåle all slags vær og det skal gi deg en god lyd, som gir god energi slik at du kan yte ditt beste. En god spilleliste kan gjøre veldig mye for treningen - både på sykkelen, i treningssenteret og på løpeturen. Alle hodetelefoner som er gode for sykling er også ofte gode til mange andre former for sport og trening. 
 

Hodetelefoners passform

Hovedtelefoner sykling - Miiego W7 Bluetooth HodetelefonerNår du skal velge noen nye hodetelefoner til treningen din skal du være oppmerksom på å velge noen der du føler at passformen passer til nettopp deg. Det finnes både hodetelefoner som puttes inn i øret og hodetelefoner som sitter over øret. Det finnes også hodetelefoner som sender vibrasjoner gjennom kinnbenet i stedet for å sitte enten inn i eller op på øret. Disse er beskrevet i neste avsnitt under. 

Det er fortsatt viktig å velge den modellen som føles mest komfortabel for deg. Ideelt sett skal det fungere perfekt, og i tillegg skal det være god passform og at hodetelefonene er behagelige å ha i øret, slik at det ikke er noe du tenker over når du trener eller sykler. 
 

 

Ny teknologi med Shokz hodetelefoner

Hodetelefoner sykling - Shokz OpenRun Pro Hodetelefoner BlåShokz hodetelefoner er revolusjonerende, fordi de bruker en ny teknologi som endrer hele bilde av hvordan hodetelefoner fungerer og ser ut. Shokz headset bruker bone conduction teknologi, som betyr at lyden ikke kommer inn i ørene på tradisjonelt vis. Ørene er faktisk frie og lyden kommer i stedet fra noen vibrasjoner, som sendes via noen hodetelefoner som sitter på kinnbena dine på begge sider av hode. 

På den måten kan du med disse hodetelefonene både få lyd fra musikken din og lyd fra omgivelsene. Dette er veldig smart, fordi med vanlige hodetelefoner kan man ofte ha en utfordring med å høre musikken når man hører støy og trafikk fra omgivelsene når man kommer i full fart på sykkelen sin. Med Shokz hodetelefoner kan du fokusere på ruten din, høre omgivelsene og samtidig ha en fantastisk lydkvalitet på musikken din. 
 

Hodetelefoner, sikkerhet og loven

Det er ikke ulovlig å kjøre med hodetelefoner i ørene i trafikken. Du kan heller ikke få en bot for det, men du skal være oppmerksom og vise hensyn til andre i trafikken. Noen vil mene at det er en dårlig ide med hodetelefoner når du sykler. Andre mener at det er greit, hvis du bare har en i øret. Noen velger også løsningen med å kjøpe noen som ikke sitter helt tett inni øret, slik at det fortsatt kan komme litt bakgrunnslyd inn. Det er også noen som kjøper headphones med bone conduction teknologi, slik at du både kan høre trafikken og musikken. For din egen sikkerhet anbefaler vi at du finner en løsning som gjør at du fortsatt er sikker og kan vise hensyn i trafikken. 
 

Få hjelp med å kjøpe de beste hodetelefonene

Hodetelefoner sykling - Miiego AL3+ Woman Freedom Bluetooth HodetelefonerTrenger du hjelp med å finne frem til de helt riktige hodetelefonene? Så kan du kontakte vår kundeservice. Her sitter vi alltid klare til å hjelpe deg med råd og veiledning - om alt fra verktøy til sykkelhjelmer og hodetelefoner. Sammen kan vi finne frem til de hodetelefonene som passer til deg og behovene dine.