Muc-Off

Muc-Off er kjent for sin ikoniske rosa farge og imponerende kvalitet. Det er også et foretrukket valg for mange syklister når det gjelder å vedlikeholde og rengjøre sykkelen sin.


Muc-Off ble grunnlagt i 1994 i Poole, England, av Rex og Marilyn Trimnell. Muc-Off startet som produsent av sykkelkomponenter, men skiftet raskt oppmerksomheten mot sykkelpleieprodukter, noe som førte til deres første store suksess, 'Nanotech Bike Cleaner,' som raskt ble en favoritt blant sykkelentusiaster.


Muc-Off er spesialister på rengjøringsartikler, tubeless-væske og tilbehør, og de følger fortsatt sin opprinnelige filosofi om å skape produkter som ikke bare renser, men også beskytter og forbedrer sykkelkomponentenes prestasjon. Denne dedikasjonen til innovasjon og en vedvarende fokus på høy kvalitet har gjort Muc-Off til en verdenskjent leder innenfor sykkelpleie. Hos Bikable tilbyr vi prisgaranti på Muc-Off, så du kan være sikker på at du får den beste pris.


Med sitt initiativ Project Green viser Muc-Off at de vekter bærekraft tungt. De ønsker å redusere mengden avfall og CO2-utslipp. Deres initiativ innebærer overgang til bruk av gjenvinnbare emballasjer, samt produkter som kommer i en mer konsentrert form for å optimalisere plassutnyttelsen under transport og mengden emballasje.

Les mer
Bestselger
Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Gå til siden
Produkter per side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hvilke produkter lager Muc-Off?
Muc-Off tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert rengjøringsmidler, smøremidler, avfettingsmidler, dekk- og slangedrensere, beskyttelsesmidler og vedlikeholdverktøy. Produktene deres er designet for å holde sykkelen din ren og vedlikeholdt.
2
Kan Muc-Off-produkter brukes til annen rengjøring?

Populære Muc-Off-produkter


Hvis du ser etter den beste rengjøringen og pleien for sykkelen din, som samtidig beskytter og forbedrer sykkelens ytelse, er Muc-Off det du trenger!


Muc-Off er kjent for å tilby en omfattende produktlinje som dekker alle aspekter av sykkelvedlikehold. Noen av de mest bemerkelsesverdige produktene er presentert nedenfor:
 

 • Bike Cleaner: Dette er en avansert rengjøringsformel på en perfekt sykkelvask, som fjerner smuss og skitt virkelig effektivt, selv på mikroskopisk nivå - og helt uten å skade overflaten på sykkelen din. Dette var for øvrig Muc-Offs første store suksess og er fortsatt en bestselger.
   

 • Bike Care Essentials Kit: Dette er en komplett pleiepakke fra Muc-Off, som inneholder rengjøringsmidler, smøremidler og verktøy for å vedlikeholde sykkelen din. Den er ideell for både nybegynnere og erfarne syklister.
   

 • C3 Ceramic Wet Lube: Dette smøremiddelet til sykkekjedet er kjent for sin holdbarhet og langvarige effekt. Den keramiske formelen gir utmerket smøring til sykkelen og beskytter den mot elementene, noe som bidrar til å forlenge levetiden til sykkelkjedet og drivlinjen.
   

 • Tubeless Sealant: Muc-Offs tubeless dekkforseglingsmiddel er kjent for sin utrolige pålitelighet. Væsken tetner raskt og effektivt dine tubeless-dekk, noe som hindrer deg i å få punkteringer under sykkelturene dine.
   

 • Bio Chain Cleaner: Dette supergode kjederens fra Muc-Off er ikke bare effektiv for rengjøring av sykkelkjeder, den er også miljøvennlig.