TOUR SALE! Spar opp til 50% her

CeramicSpeed UFO Drip Til Våte Forhold
CeramicSpeed UFO Drip Til Våte Forhold
CeramicSpeed

CeramicSpeed UFO Drip Til Våte Forhold

MODELL: 112161 (75798)
220,00 kr
-
+
Lagerstatus

Liker du også å utfordre grensene på sykkelen din sin yteevne? Da vet du sikkert også hvor viktig det er å vedlikeholde sykkelen din og delene på den beste måten. Hos CeramicSpeed har de dedikert de siste to tiårene til å utvikle innovative keramiske lagre og drivkomponenter til sykler, som kan maksimere deres yteevne og holdbarhet.

Men selv de beste produkter i verdenen kan kun holde seg på toppen, hvis de blir vedlikeholdt og passet godt på. Derfor har Ceramic speed utviklet UFO-produktfamilien, som har den beste muligheten for optimalisering, beskyttelse og pleie av sykkelen din og dens komponenter over tid.

Til dem som sykler i konstant våte forhold, har Ceramic Speed utviklet den nye UFO Drip Wet Conditions. Denne unike formelen er skapt for å maksimere fordelene ved et voks-kjedesmøremiddel, mens du motstår forringelse under våte kjøreforhold. Beskytt og ta vare på sykkelen din, uansett vær! 

UFO Drip Wet Conditions er designet spesifikt for å klare utfordringene ved konstant vått vær og sikrer optimal yteevne for sykkelen din. Gi sykkelen din den omsorgen og beskyttelsen, som den fortjener, selv i de mest utfordrende forhold.

Spesifikasjoner:

- Unikt utviklet til våte forhold

- Maksimer fordelene ved voks-kjedesmøremiddel

- Motstår forringelse under våte kjøreforhold

- Optimal yteevne i vått vær

Få det beste, bli Bikable.
Prismatch
Prismatch
365 dagers åpent kjøp
365 dagers åpent kjøp
Gratis frakt* over
Snakk med oss
Snakk med oss
Alternative produkter
Relaterte produkter