Setetrekk til sykkel

Her finner du ulike sykkelsetetrekk til ditt sykkelsete til god pris og forskjellige størrelser. Det finnes flere forskjellige typer setetrekk. Noen trekk brukes for å holde setet tørt og er derfor tilgjengelig som vanntette trekk til ditt sykkelsete. Andre er tilgjengelige med polstring eller gel for å gjøre sykkelturen mer komfortabel. Disse sykkelsetetrekkene finnes i forskjellige bredder, størrelser og lengder – og det finnes noen for alle typer sykler, enten du trenger et setetrekk til landevei-, terreng- eller bysykkelen din.

Er du på utkikk etter et nytt setetrekk, har vi flere populære merker å velge mellom. Det er f.eks Bike Attitude og XLC.

All products
Filter by
Most popular
Go to page
Products per page:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Kan jeg kjøpe trekk som er vanntette?
Ja det kan du. Det finnes ganske mange forskjellige typer trekk eller trekk til seter som er helt vanntette og som holder regn og vann unna setet ditt. Velg de produkter som passer deg og dine behov.
2
Kan jeg bruke setetrekk på forskjellige typer sykler?

Fordeler med setetrekk til sykkelen
 

 • Sort setetrekk til sykkel fra Bike attitudeVanntett setetrekk: Når du har et setetrekk til sykkelsetet ditt som er regn- og vanntett, trenger du aldri å bekymre deg mer for å sette deg på sykkelen og bli våt i baken.
   

 • Bedre sittekomfort: Når du skal på en lengre sykkeltur, skal det være behagelig. Derfor kan det være greit å investere i en modell med innlegg dersom du ønsker komfort i baken når du skal ut på en lenger sykkeltur.
   

 • Enkelt å skifte: Det smarte med et trekk er at du enkelt kan bytte det. Har du for eksempel flere sykler du gjerne vil kunne bruke trekket til, kan du enkelt gjøre det.
   

 • Flere funksjoner: Noen trekk er til og med tilgjengelige som vendbare cover. Da kan det være ulike design på hver side av coveret.
   

 • Lengre levetid: Sykkelsetet er også automatisk beskyttet mot vær og vind når du har et cover på den. På denne måten holder også sykkelsetet bedre, og den verken falmer eller blir skadet
   

Som et alternativ til trekk med gele eller et setetrekk med polstring, kan du også løse problemet med smerter i ryggen ved å kjøpe en sykkelshorts med innlegg. Hvis dette kan være noe for deg, ta en titt på vårt store utvalg av sykkelshorts her!