ABUS

Den tyske produsenten er kjent for god, tysk kvalitet. ABUS ble grunnlagt i 1924 i Tyskland og begynte sin suksesshistorie med produksjon av hengelåser. Siden den gang har produksjonen av ulike typer sikkerhets produkter skutt fart. De fire bokstavene i navnet står for August Bremicker und Söhne, da det er et tysk familieforetak. ABUS arbeider etter mottoet "Sikkerhet avhenger av kvalitet!"
 

Siden 1924 har ABUS vokst enormt, og i dag er ABUS en global bedrift med omtrent 4000 ansatte over hele verden, med omtrent 25 filialer i Europa, USA, Latin-Amerika og Asia. Hovedkontoret for de fire nordiske avdelingene, nemlig Danmark, Norge, Sverige og Finland, er ABUS Nordic, som er plassert i Horsens. ABUS Nordic sysselsetter over 80 ansatte, hvor flertallet er i Danmark.
 

ABUS produserer sikkerhets produkter i 3 kategorier: mekanisk, elektronisk og "sikring i fart". Hos Bikable har vi et stort utvalg av deres "sikring i fart"-produkter, inkludert sykkelutstyr som sykkelhjelmer, sykkellås og sykkellykter. Vi har et enormt utvalg av produkter fra ABUS - så ta gjerne en titt!

Les mer
Bestselger
Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Gå til siden
Produkter per side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Er ABUS-sykkelhjelmer godkjent i henhold til standarder?
Ja, ABUS-hjelmer blir vanligvis testet og godkjent i henhold til forskjellige standarder, som for eksempel CE EN 1078, som er en europeisk standard for sykkelhjelmer. Dette sikrer at hjelmen oppfyller visse sikkerhetsstandarder.
2
Hvilket sykkellås fra ABUS er best?
3
Er ABUS-sykkellys vanntette?

ABUS-sykkelhjelmer


ABUS er kjent for å lage noen av de beste sykkelhjelmer på markedet. ABUS-sykkelhjelmer har svært god sikkerhet, god passform og er pakket inn i et design som er populært i Norden. Derfor får du med en ABUS sykkelhjelm, en hjelm som både er stilig og komfortabel - uten at du må inngå kompromisser med sikkerheten. ABUS benytter den nyeste teknologien innenfor parametere som komfort, vekt, sikkerhet og aerodynamikk, og følger med i markedet og de økende behovene til produkter som løpende kommer fra markedet.
 

ABUS-låser


Dette skyldes at ABUS gjennom tiår har utviklet og produsert kvalitetslåser som holder for daglig bruk. ABUS har nesten alle typer låser, inkludert klassiske klikk/ringlås, bøylelås, kjedelås, foldelås, wirelås osv.
 

ABUS har altså et stort utvalg av låser til sykler, så det er helt sikkert også en sykkellås som passer til din sykkel og ditt behov.
 

ABUS-lykter


ABUS gjør det også bra på lyktemarkedet, hvor de produserer lykter og lyktesett, som passer godt sammen med deres visjon og fokus på sikkerhet. Her kan du også regne med høy kvalitet på produkter som varer lenge.
 

Få hjelp til å velge et ABUS-produkt


Velger du et produkt fra ABUS, enten det er en sykkellås, hjelmer eller sykkellykter, er du sikker på å få et godt og sikkert produkt som varer. Med ABUS sikkerhetssystemer får du den ekstra tryggheten du trenger både på sykkelen - og når du skal passe på sykkelen din.


Hvis du ser etter et av deres produkter, men er usikker på om du velger riktig, kan du ta kontakt med kundeservice, som vil veilede deg i retning av de beste ABUS produkter for deg.