Sykkelryggsekker

Hos Bikable.no har vi ryggsekker som egner seg perfekt som sykkelryggsekker. Uansett om du er på lengre eller kortere turer på sykkelen din, er det essensielt at du har en god ryggsekk som passer til deg og turens formål. Vi har ryggsekker i flere forskjellige størrelser, for eksempel 1 liter, 15 liter, 20 liter og 30 liter i volum. Leter du etter en lett og god ryggsekk til sykkelturer på mtb, har vi også det. I tillegg kommer mange sykkelryggsekker også med et drikkesystem eller en væskeblære. Dermed kan en sykkelryggsekk også brukes på fjellturer - og helt generelt så er det en ryggsekk som er beregnet for utendørs bruk. Krever sykkelturen at ryggsekken er vanntett, finnes det også slike ryggsekker. Det er ikke så viktig om sykkelryggsekken er for damer eller herrer. Det som er viktig er at funksjonen og størrelsen passer til den enkeltes behov. Vi har også ryggsekker med drikkesystem til barn. 

Vi forhandler flere forskjellige gode merker, blant annet Camelbak, EVOC og USWE. Du kan finne mange forskjellige modeller inne på siden vår. når du skal velge den ryggsekken som passer for deg og behovene dine. 

 

Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Go to page
av sider
Produkter per side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvilken ryggsekk er best for sykling?
Uansett om du er på en lengre tur eller en kort tur på sykkelen din, er det essensielt at du har en god ryggsekk, som passer deg og turens formål. Vi har ryggsekker i flere forskjellige størrelser, for eksempel 1 liter, 15 liter, 20 liter og 30 liter i volum. Se vårt utvalg på Bikable.no
2
Kan jeg få en sykkelryggsekk med innebygd drikkesystem?


Sykkelryggsekk

Når du skal transportere tingene dine frem og tilbake på en sykkeltur er det flere måter å gjøre det på. Du kjenner nok eller har selv et bagasjebrett eller en sykkelkurv på sykkelen din. I noen situasjoner kan du ha bruk for mer oppbevaringsplass eller det kan bare være mer praktisk med en god og lett ryggsekk. 

Sykkelrygsekker - Camelbak Rogue Light Ryggsekk Navy/SvartUnder sykkelturen er ryggsekken plassert på ryggen. Her sitter sekken spent tett inntil kroppen. Ved å ha sekken plassert på ryggen kan du også ha rask og enkel adgang til sekken, hvis du kjøper en ryggsekk med drikkesystem eller væskeblære. Ved at ryggsekken er plassert på ryggen kan den være mer aerodynamisk, enn hvis den for eksempel hadde en frontplassering. I tillegg er det flere av ryggsekkene som er utstyrt med ventilert mesh på ryggen. Ryggsekkens skulderstropp medvirker også til god ventilasjon. 

Uansett hva behovet ditt er, er det mange forskjellige modeller og størrelser å velge mellom. Du kan også finne ryggsekker som passer perfekt til dagligdagen og som kan inneholde alt fra innkjøpte dagligvarer til studiebøker eller pc-en. Hvis du derimot ikke har bruk for så mye plass, så kan du også finne mindre sekker som kan inneholde mindre gjenstander, som for eksempel et foldedekk, en liten sykkelpumpe eller en slange og andre småting. 
 

MTB ryggsekk

I vårt sortiment av sykkelryggsekker finnes det også mange ryggsekker, som egner seg godt som mtb ryggsekk. Som med alle andre ryggsekker du skal kjøpe, skal du vurdere hva som er viktigst for deg i forhold til hva sykkelryggsekken skal brukes til og hva den skal kunne. Det er viktig at du kan tilpasse ryggsekken, slik at den passer deg og derfor skal du være oppmerksom på hvilke justeringsmuligheter ryggsekken har når det kommer til stropper og eventuelt belte. I tillegg finnes det mange ryggsekker til mtb med innebygd drikkesystem - eller hvor en væskeblære kan kjøpes separat. Du skal også være oppmerksom på vekten på ryggsekken, hvis du ser etter en lett ryggsekk til mtb. 
 

Ryggsekk med drikkesystem eller væskeblære

Sykkelryggsekker - Camelbak Crux Reservoir 1,5 literSykkelryggsekker - Camelbak Lobo 9 Ryggsekk med Væskeblære SvartMed et væskesystem i ryggsekken har du lett og effektiv adgang til væske når du har behov for det. I flere av modellene er det innebygd væskeblære med Hydroguard teknologi. Denne teknologien hemmer veksten av bakterier. Flere av væskebeholderne er med Crux on/off ventil med Big Bite drikkeventil. Crux on/off er ergonomisk formet, slik at den er lett å bruke på turen. Crux on/off og Big Bite sørger for at man ikke mister noe vann. 
 

Vanntett eller vannavstøtende ryggsekk for sykling

Det finnes mange forskjellige og smarte måter å transportere tingene sine på - og en av disse måtene er med en ryggsekk. Denne løsningen er veldig praktisk, fordi flere av ryggsekkene er vanntette og har vanntette glidelåser. På den måten unngår du at tingene dine blir våte. En vanntett ryggsekk er en veldig god investering. Men vær oppmerksom på om den ryggsekken du ser på er vanntett eller vannavstøtende, fordi det er stor forskjell på en vanntett ryggsekk for sykling og en vannavstøtende ryggsekk. Flere av våre ryggsekker har også refleks, som er en stor fordel når det blir mørkt. 
 

Sykkelryggsekk eller sykkelveske

Vi har også et stort sortiment av sykkelvesker, hvis du ønsker å ha vesken eller sekken din montert på sykkelen og ikke på ryggen. Dette er veldig smart til bikepacking. De forskjellige typer av vesker har hver deres smarte funksjoner, slik at vi har noe for alles behov her hos Bikable.no

Ser du heller etter en steteveske så finner du dem ved å klikke akkurat her. Her inne kommer du direkte til vårt store utvalg av setevesker, som finnes i mange størrelser og modeller. 

 

Få hjelp til å velge ryggsekk

Hos Bikable.no har du alltid mulighet for å få råd og veiledning rundt sykler, tilbehør og selvfølgelig også ryggsekker. Er du for eksempel i tvil om forskjellen på en vanntett ryggsekk og en vannavstøtende ryggsekk, så sitter vår kundeservice klar til å hjelpe deg med å finne frem til den helt riktige ryggsekken.