Sykkelkurver

Bikable.no har mange forskjellige sykkelkurver som man kan montere foran og bak på sykkelen. Foran på sykkelen kan sykkelkurven både monteres på styret, på en lekt eller mellom styret og forgaffelen med stag. Bak på sykkelen er sykkelkurven ofte montert på bagasjebrettet. Det finnes både de fastmonterte sykkelkurvene og sykkelkurvene med klikk system. 

Vi har et stort utvalg av sykkelkurver i mange forskjellige størrelser og laget i forskjellig materiale. Vi selger blant annet sykkelkurver fra disse populære merkene: Atran Velo, Basil, Force og Wald. Sykkelgear har et stort utvalg av billige sykkelkurver, kurver til terrengsykler, kurver til citybikes og el-sykler, kurver til barnesykler - og sykkelkurver i diverse designs, mønstre og materialer. 

 

All products
Filter by
Most popular
Go to page
Products per page:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Kan man få sykkelkurver med klikk system?
Ja det finnes flere forskjellige produsenter som lager klikk system til både sykkelkurver og sykkelvesker. Det gjør blant annet KLICKfix og Basil.
2
Kan man få en sykkelkurv for transport av hunder?
3
Hvilken sykkelkurv passer til sykkelen min?
4
Hvordan monteres en sykkelkurv på styret?
5
Hva er forskjellen på en sykkelkurv og en sykkelveske?


Sykkelkurv foran på sykkelen

Det kan være mange grunner til å velge en sykkelkurv som sitter ved sykkelstyret ditt. Hvis du for eksempel har en sykkelstol montert bak på sykkelen din, er det smart med en sykkelkurv foran. Dermed kan du enklere transportere en ryggsekk eller lignende foran på sykkelen. 

Sykkelkurver - Basil Darcy L kurv i flettetSykkelkurver - Kurver til front kan monteres på flere forskjellige måter. Mange ganger er sykkelkurven til front montert med stag, som går ned til forgaffelen og med et beslag som går inn til stemmet. En sykkelkurv som er montert foran på sykkelen er veldig stabil og det gjør at kurven kan tåle mange kg. Det sikrer også at ingen stjeler kurven din, fordi den sitter bedre fast. 

Alternativt kan sykkelkurven som skal monteres på styret enten settes fast med bøyler, som går ned over styret eller med et klikk system. På den måten kan sykkelkurven klikkes av og på, som gjør at den for eksempel kan tas med på skogsturen og på handleturen. 

Frontkurver finnes i alle størrelser - akkurat fra de helt små kurver til barnesykler til de store kurvene til sykler på både 26” og 28”.
 

Sykkelkurv til bagasjebrett bak

Mange foretrekker å ha en kurv montert bak på sykkelen. En av fordelene med en sykkelkurv på bagasjebrettet er at vekten på kurven og innholdet ikke påvirker styreegenskapene på sykkelen. Og ofte er det bedre plass i en kurv bak på sykkelen. 

Kurven finnes både i utgaver som er fastmontert og avtakbare. Her er kurven også bare klikket på, slik at man lett kan ta den med på handleturen og lignende. Vi har et stort utvalg av billige kurver til syklister. Sykkelkurver bak kan ha mange kg. Ved hvert produkt kan du se hvor mange kg hver kurv kan tåle. 

En sykkelkurv er et godt alternativ til bilen når man skal frakte ting eller ha ekstra utstyr med på sykkelturen. Det er mange forskjellige muligheter for hvordan den ekstra plassen i sykkelkurven kan hjelpe deg. 

 

Sykkelkurver - Basil kurv til bagasjebrett Cento alu 40x24x21 sølvSykkelkurver - Basil Icon M Kurv Til BagasjebrettSykkelkurver - Atran Velo Kurv EPIC AVS Kurv Bak

 

Billige sykkelkurver i diverse materialer og design

Sykkelkurver fås i forskjellige materialer og designs. Det finnes sykkelkurver i stål, aluminium, en flettet sykkelkurv og kurver i stoff, ofte kombinert med aluminium. Stoffkurven kan ofte foldes sammen og tar derfor ikke mye plass hvis du tar den av og tar den med. Aluminiumskurvene har ofte litt tykkere rør-dimensjoner- Stålkurver er generelt sterkere og billigere. Et alternativ til sykkelkurven kan være en plast- eller trekasse. Her er kassen ofte montert på et bagasjebrett. Det er også mulig å montere en bagasjeboks for oppbevaring av ting på sykkelen din. 
 

Sykkelkurv med klikk system

Det har blitt veldig populært å ha en sykkelkurv som kan klikkes av og tas med. Det gir fleksibilitet og på den måten kan du bruke kurven til flere ting. Hvis du kjøper en romslig sykkelkurv kan du for eksempel ta den med inn i butikken når du handler.

Sykkelkurver - Klickfix Bikebasket Blå Med PrikkerDet er flere forskjellige produsenter som lager klikk systemer for sykkelkurver. KLICKfix lager for eksempel veldig populære produkter med klikk systemer. KLICKfix-kurven finnes i alle mulige former. Det er helt opp til deg hva du foretrekker og har bruk for. Det finnes også kurver for hunder. 

Sykkelkurver - Klickfix Uni Sykkelkurv Hvit Til FrontI tillegg lager blant annet Fastrider og Basil sykkelkurver og sykkelvesker til et MIK-system, som du kan ha på bagasjebrettet. Systemet med MIK gjør at du enkelt kan skifte mellom sykkelkurv, en veske og annet tilbehør. 

Trenger du mer plass enn hva en sykkelkurv kan by på, kan det være en fordel å se hvilke sykkelvesker vi har med klikk-system. 
 

Tilbehør til sykkelkurven

Hvis du mangler tilbehør til sykkelkurven din som for eksempel et overtrekk, regntrekk eller en blomsterkrans kan du også finne det hos Sykkelgear.dk
 

Velg den riktige sykkelkurven for deg 

Når du velger din nye sykkelkurv skal den passe både fysisk til sykkelen din og behovet ditt. Synes du det er vanskelig å finne ut av hva som er det beste match til sykkelen din, står vår kundeservice klar til å hjelpe deg.