Tilbudsfest - mer enn 3000 tilbud. Spar opp til 50% her.

Sykkelvesker og sykkelposer

I dag finnes det mange varianter av sykkelvesker og sykkelposer, og de kommer i mange forskjellige størrelser. Med en sykkelpose har du muilghet for å pakke tingene dine på en mer lønnsom måte på sykkelen så du har en lik fordeling av vekt - og dermed utnytter sykkelens fulle potensiale. Du slipper derfor for å balansere handleposene på styret eller på sykkelens bagasjebrett.

Uansett hva behovet ditt er, om du skal ha ekstra oppbevaringsplass til innkjøp på sykkelen din eller plass til ekstra klær, eller om det er til en liten sykkelpumpe, så finnes det helt sikkert en sykkelpose til nettopp ditt formål og behov. 

Hos Sykkelgear.no har vi et stort utvalg av forskjellige sykkelposer. Du kan finne mange forskjellige typer sykkelposer og her på siden kan du finne sykkelposer fra mange forskjellige produsenter. Vi forhandler sykkelposer og sykkelvesker fra populære merker som AGU, Ortlieb og Basil. De fleste poser eller vesker kommer i dag med en smart funksjon og design, så det er ingen unnskyldning for å ikke investere i de praktiske og funksjonelle posene eller veskene. Vi garanterer at de vil gjøre sykkelturen din mye lettere. 

 

Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Gå til siden
Produkter per side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hva er forskjellen på sykkelvesker og sykkelryggsekker?
Den primære forskjellen er at sykkelvesker settes fast på sykkelen din, hvor sykkelryggsekken derimot er noe som du bærer på ryggen. Men noen sykkelvesker kan tas av sykkelen og tas med - og noen sykkelryggsekker kan settes fast og transporteres på selve sykkelen i stedet for ryggen.
2
Hvilke sykkelvesker er gode til bikepacking?

 

Typer av sykkelposer

Uansett hva slags oppbevaringsbehov du har på sykkelen, kan du finne mange forskjellige modeller, størrelser og løsninger som kan være ideelt for deg. Du kan finne sykkelposer og sykkelvesker som passer perfekt til dagligdagen og som kan inneholde alt fra dagligvarer til studiebøker eller pc-en din. Hvis du derimot ikke har bruk for så mye plass, kan du også finne mindre poser eller vesker, som kan inneholde småting, som for eksempel sammenleggbare sykkeldekk, en slange eller en liten sykkelpumpe. Det kan også være at du skal på en lengre sykkeltur eller kkanskje på en sykkelferie og i den forbindelse har bruk for å pakke smart sykkelen din ved hjelp av praktiske sykkelposer og vesker til sykkelen.

Det har blitt veldig populært å ha sykkelposer eller vesker til sykkelen på bagasjebrettet og sykkelvesker montert på sykkelens ramme. Hvilke sykkelposer du velger å kjøpe kommer helt an på hvordan du foretrekker å ha bagasjen din på sykkelen. Sykkelposer og vesker til sykkelen gir deg en fordelen med at du kan ha bagasje med på sykkelen uten å skulle ha det på ryggen i en ryggsekk.

Det finnes som sagt mange forskjellige sykkelposer. Her har vi har valgt ut og laget en liste over de mest populære sykkelposene og sykkelveskene: 
 

 • sykkelpose til bagasjebrettet
   
 • styreveske
   
 • seteveske og veske til seterøret
   
 • rammeveske til skrårør
   
 • overrørsvesker


Nedenfor vil hver slags sykkelpose eller sykkelveske bli forklart mer i detalj, slik at du vet forskjellen på dem:


Sykkelpose til bagasjebrettet

Sykkelvesker og sykkelposer - Basil Tour XL Veskesett VanntettDet finnes forskjellige varianter av sykkelposer til bagasjebrettet. Du kan sette en enkelt sykkelpose direkte på bagasjebrettet, men du kan også montere sykkelposen på siden, som også kalles sideposer eller sidevesker. Vil du ha mer oppbevaringsplass kan du velge dobbel sykkelpose til bagasjebrettet. Det vil være spesielt praktisk til sykkelferien, for da får du balansere vekten helt likt bak på sykkelen. 
 

 

Styreveske

Sykkelvesker og sykkelposer - AGU Venture Styreveske BlåDenne type sykkelveske fås i diverse størrelser. Vesken monteres på styret. Noen styrevesker kan også monteres andre steder på sykkelen. Det er mange måter å gjøre det på. Det finnes sykkelvesker som har reim, slik at du kan ta sykkelvesken med videre som en vanlig veske.


 

Seteveske og veske til seterøret

Sykkelvesker og sykkelposer - AGU Venture Sykkelbag MilitærgrønnSetevesken monteres direkte under sete. Samtidig finnes det også flere typer sykkelvesker, som kan settes fast på selve seterøret. Disse minner veldig mye om hverandre. De seteveskene du finner på denne siden er i hovedsak beregnet til bikepacking, fordi de er større enn vanlige setevesker. Har du bruk for en mindre seteveske, finner du dem på siden vår under kategorien setevesker.
 

 

 

 

 

Rammeveske til underrør

En rammeveske til underrøret er typisk for sykkelrytteren som bare skal ha de mest nødvendige tingene med på sykkelturen. Vesken settes fast på sykkelens ramme - ved underrøret.
 

Overrørsveske

Hvis din nye sykkelveske er en overrørsveske, skal den settes fast på sykkelens overrørsveske og den hjelper deg med å oppbevare noen av de viktigste småtingene på turen, uten at du skal ha det med i en ryggsekk eller noe annet.
Sykkelvesker og sykkelposer - Basil veske til mobiltelefon og rom til oppbevaring. til opbevaring

 

Montering av sykkelposer og veske til sykkelen

En av de tingene du skal vurdere når du skal kjøpe en sykkelpose eller veske til sykkelen, utover størrelsen, er hvor du vil ha posen eller vesken montert. De forskjellige modellene og størrelsene kan nemlig monteres mange forskjellige steder på sykkelen, alt etter behov og ønske. 


I denne kategorien kan du blant annet finne poser og vesker som passer perfekt til styret, sete eller bagasjebrett. Du skal også ta høyde for hvor mye du skal ha med på sykkelen, vektmessig, fordi det også er en vektbegrensning på de forskjellige sykkelposene. 
 

Vanntette sykkelposer

Ser du etter en vanntett sykkelpose skal du være oppmerksom på å sjekke beskrivelsen på selve produktet. Noen sykkelposer er vanntette, mens andre er ikke det, men så kan de muligens ha et regntrekk som hører til eller man kan kjøpe det ved siden av. Det kan være en god ide å investere i det når du skal ut å sykle i det norske været. Ortlieb sykkelposer og sykkelvesker lager blant annet noen fine vanntette sykkelposer og sykkelvesker. Vær oppmerksom på om sykkelposen du ser på er vanntett eller vannavstøtende, det er en stor forskjell mellom disse to. 
 

Sykkelveske eller sykkelryggsekk

Hvis du pleier å ta sykkelen når du skal handle eller sykle en lengre tur hvor du ofte har bruk for plass til tingene dine, så kan det være vanskelig å velge mellom å ha en ryggsekk eller en veske med på sykkelen. Er du for eksempel ute på en racersykkel er det nok smartest å ha en mindre sykkelveske der du kan ha med et lappesett og sykkelpumpe - fremfor å ha en ryggsekk på ryggen. 

Den store forskjellen på de fleste sykkelvesker og sykkelryggsekker er at sykkelvesker settes fast på sykkelen og gir deg en større bevegelsesfrihet for kroppen. Sykkelryggsekken er derimot en oppbevaringsmuliget, som du har med deg på ryggen. Med mindre du selvfølgelig har en sykkelkurv eller et bagasjebrett der du kan plassere sykkelryggsekken. 

Det kan også være smart å ha en vanlig ryggsekk med på turen, fordi det en en oppbevaringsmulighet du kan ta med deg når du har parkert sykkelen et sted. Når det skal sies, så er det også mange sykkelvesker som kan tas med. Noen har også et smart klikksystem. 

Noen sykkelryggsekker fås også med væskeblære, slik at du kan suge vann fra vannslangen samtidig som du sykler. Vurderer du å kjøpe en sykkelryggsekk fremfor en sykkelveske, skal du se nærmere på utvalget vårt av sykkelryggsekker

Sykkelvesken er en smart løsning for å transportere tingene dine når du er på lengre turer eller du har mye vekt. Sykkelvesker er spesielt gode til bikepacking, der du har bruk for ekstra plass.

 

Få hjelp til å velge sykkelpose

Har du bruk for hjelp for å finne frem til den helt riktige sykkelvesken. Så kan du kontakte vårt kundeservice. Her sitter vi alltid klare til å hjelpe deg med råd og veiledning - alt fra verktøy til sykkelhjelmer og sykkelposer. Sammen kan vi finne frem til den sykkelposen eller sykkelvesken som passer til sykkelen din og behovet ditt.