Informasjon.
Sykkelgear.no har blitt til Bikable.no - Les mer her

Drikkeflaske til sykling og trening

Hos Bikable tilbyr vi et bredt utvalg av drikkeflasker i forskjellige størrelser til sykkelturen, treningen eller til barnas matpakke. Det kan være en veldig god ide å ha en drikkeflaske med på sykkelturen - eller på en fjelltur - og spesielt på de varme dagene. 

Vi har vannflasker og drikkeflasker til både barn og vokse. I tillegg kommer drikkeflaskene i sortimentet vårt i både store og små størrelser, i mange flotte farger og med diverse drikkesystemer. Vi har mange populære merker som Elite, Camelback og Tacx

Inne på nettsiden vår har vi helt sikkert en drikkeflaske som vil passe perfekt til deg og behovene dine på ditt neste eventyr. 

Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Go to page
av sider
Produkter per side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvilken drikkeflaske er den beste?
Vi har et stort utvalg av diverse drikkeflasker hos Bikable. Vi har både drikkeflasker til sykkelturer på racer og mtb. Det finnes drikkeflasker i mange forskjellige størrelser, så valget avhenger av behovet ditt.
2
Hva er en drikkeflaske med selvlukkende drikkeventil?
3
Kan man kjøpe en lettvektsdrikkeflaske?
4
Hvilken flaskeholder passer til drikkeflasken min?
5
Hvor mye kan man ha i drikkeflasken?


Stort utvalg av drikkeflasker hos Bikable

Drikkeflaske til sykling og trening - Tacx Bikable flaske 750 ml.Når du skal ut å sykle eller delta i andre former for trening, så har du bruk for en god drikkeflaske eller vannflaske. Det er viktig å drikke masse vann for å unngå dehydrering. Her kan vi hjelpe deg, fordi vi har mange forskjellige drikkeflasker, som alle kan være din neste mulige drikkeflaske. 

I tillegg til at drikkeflaskene finnes i forskjellige størrelser og kan inneholde forskjellige mengder væske, så finnes det også noen flasker som kan brukes som en shaker. Det kan for eksempel være smart når man skal blande noe energidrikke til sykkelturen. 

De fleste drikkeflasker passer sammen med de fleste flaskeholdere, fordi alle våre drikkeflasker er 74 mm i diameter. Vi har også et stort utvalg av flaskeholdere i høy kvalitet, som du kan se her!
 

Drikkeflasker til trening og sport

Enten om du trener på treningssenter, skal på fjelltur, sykler innenfor på hometraineren din eller er ute på landeveien, så finner du helt sikkert den drikkeflasken du ønsker deg her på siden. 

I tillegg til de klassiske drikkeflaskene tilbyr vi også shakere, som er ideelle for å blande yndlingsproteinpulveret ditt i. I tillegg kan du også bruke shakeren din til å blande energipulver i. Du finner vårt store utvalg av energibarer, energipulver og proteinpulver her!
 

Drikkeflaske med kaldt vann

Drikkeflaske til sykling og trening - Camelbak Podium Ice Flaske M. Isolering 620ml. RødNår du skal ut på fjellturen eller ut på en lengre sykkeltur kan det være veldig godt med kaldt vann for å slukke tørsten etter noen timer på tur. For dette formålet har for eksempel Camelbak laget noen drikkeflasker med litt isolering innvendig for å holde vannet kaldere i lengre tid. Denne type drikkeflaske fra Camelback heter Podium Ice. Denne type drikkeflaske har også den smarte selvlukkende tuten, som gjør at man griser mindre på turen. 
 

Drikkeflaske som lettvektsflaske

Drikkeflaske til sykling og trening - Elite Fly MTB Flaske Svart/Grå 750 mlDrikkeflaske til sykling og trening - Elite FLY Flaske Gul neon 550 mlFor noen sykkelryttere er det spesielt viktig at deres drikkeflasker ikke veier for mye. Hvis du skal ha flere flasker på sykkelen eller i ryggsekken kan det være en god ide å skaffe seg en lettvektsflaske. De fleste drikkeflasker i sortimentet vårt er veldig lette, men det finnes også drikkeflasker som utmerker seg ved å være litt lettere enn de fleste. Det er for eksempel Elite Fly flaskene som er utviklet av produsenten Elite. Disse lettvektsflaskene fra Elite er lette å ha med på farten og deres enkle design gjør dem flotte å se på. Disse vannflaskene brukes også av profesjonelle sykkelryttere. Drikkeflasken fås i forskjellige farger og størrelser, slik at det burde være noe for alle. 
 

Drikkeflasker til barn

Drikkeflaske til sykling og trening - Hello Kitty sykkelflaske 300 mlI vårt store utvalg av drikkeflasker finner du også morsomme varianter av drikkeflasker til barn. Her er det noen flasker med trykk av f.eks. Paw Patrol, Frost, Star Wars og Hello Kitty. 

Disse drikkeflaskene er ideelle til å sende med barna i skolen eller på trening. På den måten kan favorittkarakteren deres være med dem hele dagen eller på sykkelturen med familien. Ofte blir det også enklere å få i barna noe drikke når barnet elsker drikkeflasken sin. De typer trykk til barn vi har på lager skiftes ut løpende. 
 

Alle drikkeflasker tåler oppvaskmaskinen

Naturligvis kan mange flere modeller i sortimentet vårt brukes som drikkeflaske til barn og junior. Det er bare et spørsmål om å velge størrelse, farge og formål. Alle flaskene er lette å rengjøre, samtidig som de tåler en tur i oppvaskmaskinen. I tillegg er alle flaskene uten kjemikaler og bpa.
 

Drikkeflasker til mtb og racer

Hvis du mangler en god drikkeflaske til sykkelturene dine på racersykkelen eller til turene dine i skogen på mtb, så har vi helt sikkert også en drikkeflaske eller er drikkesystem til deg. Det er viktig å holde seg hydrert når man driver med sport. Det er derfor essensielt å finne en enkel og smart måte å ha vann med på turen. Det kan handle om hvilken flaskeholder som fungerer best til sykkelen eller hvilken flaskestørrelse og vekt på flasken du liker best når du er på farten og drikkeflasken skal ligge godt i hånden. 
 

Drikkeflaske med drikkesystem

Drikkeflaske til sykling og trening - Camelbak Podium 2.0 /Smoke/Svart 710mlDrikkeflaske til sykling og trening - Elite FLY MTB Flaske Transparent 750 mlI tillegg er det også mange fordeler med å velge en drikkeflaske der munnstykket som man drikker av er enkel å åpne og lukke. Noen drikkeflasker har en form for drikkeventil, som gjør at drikkeflasken er klar til bruk hele tiden, men samtidig så griser du ikke noe av innholdet. Drikkeventilen er selvlukkende etter hver slurk som du tar. 

Det finnes også enkelte drikkeflasker som har et spesielt lokk, som beskytter deg mot å få jord i munnen. Denne typen vil helt sikkert være perfekt for turer på terrengsykkelen i skogen. 
 

Få hjelp med å velge den beste drikkeflasken for deg

Hos Bikable har du alltid mulighet for å få råd og veiledning om sykler, tilbehør og selvfølgelig også om drikkeflasker. Er du i tvil om hvilket alternativ som passer best for deg og behovet ditt, så sitter vår kundeservice klar til å guide og hjelpe deg.