Continental sykkeldekk

Continental er kjent for å lage dekk av høyeste kvalitet - både for biler og sykkeldekk. De er faktisk en av verdens største produsenter av sykkeldekk og slanger.


Selskapet ble grunnlagt i 1871 i byen Hannover, Tyskland, og har produsert sykkeldekk siden 1892. Continental er kjent for solid tysk kvalitet. I dag produserer Continental dekk over hele verden, faktisk i 61 forskjellige land spredt over mer enn 260 ulike steder.


Continental er som nevnt kjent for å lage noen av de beste sykkeldekk på markedet. Flere av deres dekkmodeller er også kjente navn innen sykkelverdenen. Dette inkluderer blant annet Grand Prix 5000, Mountain King, GrandPrix 4 season, Ultra Sport, Super Sport, Trail King, Speed King, Double Fighter, Contact Plus, Cross king, og mange flere. Blant Continental teknologier og forbindelser kan også nevnes noen kjente navn som Vectran breaker, som beskytter mot punkteringer, og Black Chili, som er en topp gummi sammensetning fra Continental.

Les mer
Bestselger
Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Gå til siden
Produkter per side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hva er bra med sykkeldekk fra Continental?
Continental er kjent for å produsere høytytende sykkeldekk av høy kvalitet. Deres dekk er kjent for holdbarhet, grep og teknologiske innovasjoner som hjelper alle typer syklister med å oppnå utmerket ytelse på sykkelturen.
2
Hvilke typer sykkeldekk lager Continental?

Kjøp Continental sykkeldekk hos oss


Continental produserer dekk for alle typer sykler. Så når du skal ha nye dekk til sykkel, trenger du bare å tenke på hvilken type dekk du vil ha for sykkelen din - og så har sannsynligvis Continental det.


Du kan se de ulike sykkeldekkene for forskjellige typer sykler fra Continental ved å klikke på lenkene nedenfor:
 

Sykkeldekk til bysykkel - fra Continental
 

Sykkeldekk til racer - fra Continental
 

Sykkeldekk til terreng - fra Continental


 

Noen populære dekk fra Continental


Det finnes mange forskjellige typer dekk til sykkel fra Continental, som er laget med ulike innovative teknologier og forbindelser. Her har vi valgt å fremheve tre av noen av de mest populære dekk til sykkel - og gi litt mer informasjon om hver:
 

  • Grand Prix 5000-serien: Grand Prix 5000-serien er en favoritt blant racersyklister fra Continental. Disse dekkene tilbyr enestående grep, lav rullemotstand og utrolig holdbarhet. De er designet for å levere topp ytelse på både vått og tørt underlag og har vunnet utallige løp og mesterskap på sykkel.
     

  • Continental Gatorskin: Gatorskin-dekkene er kjent for sin ekstraordinære punkteringsbeskyttelse. De er det foretrukne valget for pendlersyklister og andre syklister som ønsker å unngå irriterende og tidkrevende punkteringer.
     

  • Mountain King-serien: Denne dekktypen er for terrengsyklisten. Continental Mountain King-dekkserier leverer utmerket grep og kontroll på utfordrende terreng, enten det er gjørmete stier eller steinete stigninger.