Bremsekabel og girkabel til sykkel

Her finner du kabler, wirer og tilbehør til både gir og bremsene på sykkelen din. Vi har populære produkter fra populære produsenter, som Jagwire og Shimano.

Kabler og wirer er en essensiell del av sykkelen din. De blir slitt over tid og skal derfor enten skiftes ut eller vedlikeholdes. Ny girkabel gir bedre girskifte og ny bremsekabel gir bedre bremseevner. 

Både bremsekabler og girkabler finnes i forskjellige farger. På den måten kan du også farge koordinere kablene med sykkelen din. 

Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Go to page
Produkter per side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hva er forskjellen på bremsekabler og girkabler til sykkelen?
Bremsekabler er tykkere enn girkabler. Nettopp av den grunn at bremsewire også er tykkere enn girwire. Og derfor skal disse to tingene også passe sammen.
2
Hva er de beste bremsekablene og girkablene til sykkelen?


Nye bremsekabler og girkabler til sykkelen din

Bremsekabel og girkabel til sykkel - Jagwire Elite bremsekabelsett race, gullHvis du opplever at bremseevnene dine er dårligere enn hva de pleier å være, så kan det være på grunn av at bremsekablene dine er slitt opp. Har du derimot problemer med å skifte gir, kan det være at dine girkabler skal skiftes ut. Her skal du være oppmerksom på om kablene er innvendig eller utvendig. Hvis kablene går gjennom rammen så er kablene innvendig. Innvendige kabler er vanskeligere å skifre enn utvendige, men det finnes verktøy for å hjelpe deg med prosjektet. 

Bemerk at det er forskjell på tykkelsen på bremsekablene og girkablene. Bremsekablene er tykkere enn girkablene, som krever en tykkere ytterkabel. 

For å unngå frynsede ender på kabelen trenger du en endestopp. Den forhindrer at kabelen blir skadet og renner opp. For å klippe godt over både wire og kabel, er det en god ide å bruke en kabelsaks. Hvis du bruker en sideavbiter kan wirene enkelt løsne opp og kabelen kan bli helt flat. Du kan finne en kabelsaks i vår kategori for sykkelspesialverktøy. 

Når du er opptatt av kabler og wire, finnes det også en del tilbehør. Det er blant annet kabelholdere, kabelbeskyttere, kabelklemmebolter, kabelmuffer, kabelstrammer og justerskruer. 

Trenger du hjelp med noe, enten om det er nye kabler, bremsekabler, montering eller noe helt annet, så er det bare å kontakte vår kundeservice.