Kjøp et nytt kjede til sykkelen din

Her finner du vårt komplette utvalg av alle typer kjettinger til din sykkel. Enten du er på utkikk etter et sykkelkjede for innvendige gir, et sykkelkjede for utvendige gir, koblingsledd til sykkelkjedet eller kanskje et nytt sykkelkjede for BMX, vil du kunne finne det i kategoriene her. Vi har sykkelkjeder for racing, gravel, MTB og bmx.

Vi fører alle de kjente merkene, men har likevel noe til enhver pris. Vi fører populære merker som f.eks SRAMShimanoKMCCampagnoloSunrace og Lynx. ​​

Les mer

FAQ

1
Hvilket sykkelkjede bør jeg kjøpe?
Når du skal kjøpe nytt sykkelkjede, må du vite om du har innvendig eller utvendig gir, slik at du kjøper riktig kjede som er kompatibel med akkurat din sykkel. Det finnes også spesielle sykkelkjeder for BMX. Les mer om forskjellen på Bikable.no.
2
Når bør du bytte kjede på sykkelen?


Stort utvalg av forskjellige sykkelkjeder

Det er en stor fordel å kjøpe et godt og slitesterkt kjede til sykkelen din, da sykkelkjedet da også varer lenger. Hvis sykkelen din står utenfor eller brukes til pendling, kan det til og med være lurt å kjøpe et anti-rust sykkelkjede for å unngå rust på kjedet.

Med tiden har det blitt populært å kjøpe et sykkelkjede i en dyrere prisklasse, for eksempel sykkelkjeder med hule pinner. I tillegg kan sykkelkjedet også kjøpes i en farge som matcher fargene på sykkelen. Det kan være en sykkelkjede i svart, sølv, gull eller kanskje oljeflak.
 

Når skal du skifte sykkelkjede?

Du trenger et nytt kjede hvis kjedet ditt er utslitt, gjennomrustet eller kanskje til og med ødelagt. Vi har billige sykkelkjeder for alle typer sykler, så du kan alltid finne et nytt når du trenger det. Er du i tvil om kjedet ditt er slitt? Så vurder å skaffe deg en kjedeslitasjemåler, som gjør det enkelt for deg å vurdere om en kjede synger på siste vers.
 

Sykkelkjeder til utvendige eller innvendige gir

Det første du må avklare er om du bruker interne eller eksterne gir. Det er forskjell på hvilket kjede du skal bruke. Det er forskjell på både design og tykkelse når vi ser på de to slags gir.

Hvis du har utvendige gir, tell hvor mange tannhjul du har på kassetten. Dette er det som vanligvis vil bli referert til som hastighet. Da kan du enkelt velge riktig sykkelkjede med vår filterfunksjon. Du må også finne ut hvilket girsystem du har på sykkelen. Systemene kan for eksempel kalles SRAMShimanoCampagnolo eller Sunrace.

Er du i tvivl om en eller flere ting når du er på utkikk etter et nytt sykkelkjede, ikke nøl med å ta kontakt med oss ​​enten på telefon, mail eller chat. Finner du et av våre produkter til en lavere pris i en norsk butikk, matcher vi gjerne prisen!