Tilbudsfest - mer enn 3000 tilbud. Spar opp til 50% her.

Ventilforlenger og adaptere

Her finner du blant annet ventilforlengere, ventiladaptere, ventiltetninger og ventilkjegler til sykkelen din til en fornuftig pris. Det finnes flere forskjellige typer, og det viktigste her er å kjøpe den som passer til type ventil du har på sykkelen din.
 

Vi har ventilforlengere og -adaptere og andre produkter fra noen av de anerkjente toppmerkene, slik som Continental, Schwalbe, Birzman, Topeak og Zipp på lager.

Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Gå til siden
Produkter per side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hva er en ventilforlenger?
En ventilforlenger er et verktøy som brukes for å forlenge ventilen på et dekk. Med forlengeren kan du enklere pumpe luft inn i dekket, spesielt når tilgangen til ventilen er vanskelig å nå. Dette brukes ofte på sykler, motorsykler og kjøretøyer der ventilen er plassert på en utilgjengelig posisjon.
2
Hva er en ventiladapter?

Verdt å vite om ventilforlengere og ventiladaptere


Når det gjelder sykkeldekk og ventiltyper, er det tre primære ventiltyper. Når du velger og kjøper ventilforlengere og ventiladaptere, er det viktig at du kjøper for den typen ventil du har på sykkelen din, da det påvirker passform og funksjon. Her er en oversikt over de tre mest vanlige ventiltyper:
 

 • Racer/Presta-ventil:
  Den mest populære ventiltypen, kjent for sin slanke profil. Den brukes hovedsakelig på racersykler og terrengsykler. Den krever en låseknapp og er mindre utsatt for lekkasjer.
   

 • Auto-ventil:
  Denne ventiltypen er bredere og mer robust, ligner ventiler på biler. Den brukes ofte på bysykler og barnesykler. Den krever ingen låsemekanisme.
   

 • Dunlop/Alm. ventil:
  Denne ventiltypen er mindre vanlig. Den ligner en kombinasjon av de to andre ventiltypene. Den har en middels diameter og en låsemekanisme lignende presta-ventilen.