Sigma Sport

Sigma Sport er et av de mest anerkjente merkene innen sykkeltilbehør og elektronikk. Sigma Sport ble grunnlagt i 1982 i Tyskland av to sykkelentusiaster, Klaus-Peter Schendel og Thomas Hanl. De ønsket å utvikle innovative produkter som sykkelcomputere og måleinstrumenter som kunne hjelpe både profesjonelle og vanlige syklister med å forbedre prestasjonen sin ved å samle mer nøyaktige data når de trener og konkurrerer.
 

Med tiden har Sigma Sport etablert seg som en av de ledende aktørene på markedet når det gjelder sykkelcomputere og andre måleinstrumenter som brukes i sammenheng med sykling og andre idretter. Sigma Sport har alltid hatt fokus på å kombinere presisjonsteknologi med brukervennlighet og holdbarhet, noe som også har bidratt til deres suksess.
 

Utover sykkelcomputere, pulsmåler og pulsklokke produserer Sigma Sport også sykkellykter. Sigma har stort fokus på kvaliteten på produktene deres, noe som sikrer at du med et Sigma-produkt er sikker på at kvaliteten er i orden. Du får også høy kvalitet til en rettferdig pris.

Les mer
Bestselger
Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Go to page
Produkter per side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Kan Sigma sykkelcomputere brukes til flere forskjellige sykler?
Ja, på mange Sigma sykkelcomputere kan du lagre flere forskjellige sykkelprofiler. I innstillingene på sykkelcomputeren kan du opprette en ny profil og tilpasse innstillingene spesifikt for hver enkelt sykkel.
2
Hvordan laster jeg ned treningsdata fra min Sigma sportsenhet til en datamaskin?

Sykkelcomputer, sykkellykt og pulsklokke fra Sigma Sport

Sigma Sport er særlig kjent for sitt omfattende utvalg av sykkelcomputere, pulsklokker, GPS-enheter og sykkellykter. Deres produkter er designet for å møte behovene til både amatør- og profesjonelle syklister, og de tilbyr et bredt spekter av forskjellige funksjonsnivåer og prisklasser.
 

Sykkelcomputere fra Sigma Sport

En av Sigmas mest kjente produktlinjer er deres sykkelcomputere. Disse enhetene gir nøyaktig informasjon om hastighet, avstand, tid og mye mer, noe som hjelper deg som syklist med å overvåke prestasjonene dine og målrette treningen din mer effektivt. Sigma Sports sykkelcomputere finnes i alle prisklasser - avhengig av budsjettet ditt eller behovene dine. Dette betyr at du kan få en sykkelcomputer med bare grunnleggende funksjoner som hastighet, avstand og kjøretid - eller du kan kjøpe en av de litt større og dyrere modellene med GPS, touch screen, Wi-Fi, ruteplanlegging og lagringskapasitet.
 

Sykkelcomputere fra Sigma Sport - se utvalget her!
 

Sykkellykter fra Sigma Sport

Sigma Sport er også kjent for deres sykkellykter, som skiller seg ut ved ofte å være små i størrelse samtidig som de gir kraftig lys. Sigma produserer både frontlykter og baklykter individuelt, men sykkellyktene kommer også som sett.
 

Sykkellykter fra Sigma Sport - se utvalget her!
 

Pulsklokker og pulsmålere fra Sigma Sport

Sigma Sport har også sin egen linje av pulsklokker som kan brukes til løping, sykling eller annen trening. Pulsmålere fra Sigma Sport gir deg muligheten til å overvåke hjertefrekvensen din under trening, noe som kan være avgjørende for å oppnå optimale treningsresultater og unngå overbelastning.
 

Pulsklokke fra Sigma Sport - se utvalget her!

Pulsmåler fra Sigma Sport - se utvalget her!