Tilbudsfest - mer enn 3000 tilbud. Spar opp til 50% her.

Skoovertrekk

Her finner du vårt store utvalg av skotrekk og tåtrekk. Vi har skotrekk til løp, terreng og til vanlige hverdagssko. Det finnes selvfølgelig noen for alle prisklasser.


Skotrekk kan være veldig gode til å holde føttene varme på kalde dager og føttene tørre på våte dager. Et cover kan også bidra til å gjøre det hele mer strømlinjeformet og aerodynamisk. Vi har et bredt sortiment, så det er rikelig med muligheter til å finne coveret som passer deg best innenfor kjente merkevarer som f.eks. GripGrab, Velotoze og Force.

Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Gå til siden
Produkter per side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hvilke typer skotrekk finnes det for syklister?
Det finnes skotrekk til landevei, terreng og helt vanlige hverdagssko.
2
Hvorfor er det bra å ha skoovertrekk til sykkelturen?
3
Hvordan skal skotrekket sitte på sykkelskoen?

Skoovertrekk til alle sykkelrytteres garderober

Vi har et bredt utvalg av skotrekk for deg - enten det er til racingskoene dine, flatene dine eller de vanlige skoene. Ved å bruke filtreringen på denne siden kan du vise akkurat den typen skotrekk du leter etter.

Skotrekk må sitte relativt tett for å sikre god passform og beskyttelse. Å få dem på kan være litt utfordrende i begynnelsen før du finner den rette teknikken for dine egne sko.

 

Ulike skotrekk for forskjellig vær

I tillegg til å velge riktig skotrekk til skoene dine, er det også viktig at du tenker over værforholdene der skoovertrekket skal brukes. Hvilken type skoovertrekk avhenger av årstid og værforhold på sykkelturen.

 

Her har vi listet hvilke skoovertrekk du skal bruke når:
 

 • Vinter: Bruk tykke neoprentrekk. De vil holde føttene varme og beskyttet, slik at du kan unngå kalde føtter på sykkelen om vinteren.
   

 • Regnvær: For regnværsdager anbefaler vi våre tynne trekk i vanntett materiale som holder sykkelsko tørre. Coveret hindrer dermed at føttene dine blir våte.
   

 • Kjølig vær: For kjøligere, men ikke kaldt vær, er tåcoverene våre perfekte for å gi ekstra beskyttelse og isolasjon.
   

En stor fordel med å bruke riktig skoovertrekk er at tærne dine blir komfortable uansett vær. Du trenger ikke investere i dyre vinterstøvler eller vanntette sko, da våre skoovertrekk lar deg tilpasse dine eksisterende sykkelsko til de ulike forholdene. Det sparer deg for både tid og penger.

Ønsker du å oppgradere sykkelantrekket anbefaler vi at du ser på vårt utvalg av sykkelsko og lange sykkelbukser som er til gode priser og størrelse - vi har produkter du trenger!

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, er vår kundeservice alltid klar til å hjelpe deg.