Sykkeltrøyer

Her finner du sykkeltrøyer i topp kvalitet til både herrer, damer, gutter, jenter og juniorer. Vi har et stort utvalg og et bredt utvalg av sykkeltrøyer for deg.

Vi har mange sykkeltrøyer i god kvalitet og lekker design fra flere populære og anerkjente merker innen sykkelsport. Det er f.eks Craft, Endura, Rogelli og Force.

Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Go to page
Produkter per side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvilke materialer brukes til sykkeltrøyer?
Sykkeltrøyer er vanligvis laget av syntetiske materialer som polyester eller nylon. Disse materialene er lette, pustende og har god transportevne til å transportere fukt slik at du holder deg tørr og komfortabel på sykkelturen. Hos oss finner du flere produkter i våre sortimenter, alt fra klær i god komfort til produkter til sykkelen, både til herre og dame.
2
Hvorfor er sykkeltrøyer tettsittende?
3
Hvilken størrelse sykkeltrøye bør jeg velge?

Stilige og praktiske sykkeltrøyer


Riktig sykkeltrøye kan være avgjørende for treningen din. Ikke bare gir du det en ekstra giret når klærne sitter perfekt, designet på de forskjellige skjortene hjelper deg også på veien. Det er både med å holde kroppstemperaturen oppe eller nede, men også med å være pustende, svettetransporterende og ventilerende. Dette gjelder uansett om du kjøper en tettsittende skjorte eller en mer løstsittende stil.

 

Før du kjøper en ny sykkeltrøye

Sort og hvit kortermet sykkeltrøye fra Force
Før du kjøper en ny sykkeltrøye, må du tenke på dine behov: trenger du en sykkeltrøye til når du sykler på veien, til spinningtimen i treningsstudioet eller leter du etter en trøye du kan bruke til triatlon ? Uavhengig av dine behov bør du tenke på de ulike typene sykkeltrøyer som vi tilbyr.

Vårt utvalg av trøyer kommer i en rekke ulike modeller, slik at du enkelt kan finne riktig sykkeltrøye. Vi vil anbefale at du bruker størrelsesguidene til de ulike merkene. Er du fortsatt i tvil om mål og størrelse, vennligst kontakt vår kundeservice slik at vi kan hjelpe deg med riktig størrelse.

 

En funksjonell sykkeltrøye


Du vil ha en sykkeltrøye som er best for deg. Men det kan være vanskelig å vite hva man skal se etter. Nedenfor kan du lese hva du bør være oppmerksom på.
 

Hva bør en god og funksjonell sykkeltrøye ha?:
 

  • Fleksibilitet: Sykkeltrøyen din skal være utformet i et fleksibelt materiale som gir deg stor bevegelsesfrihet. Materialets fleksibilitet er med på å sikre at du ikke føler deg begrenset på sykkelen. For at sykkeltrøyen skal gi deg god bevegelsesfrihet er det også viktig at materialet er tøybart. Dette er med på å sikre at sykkeltrøyen har en tett passform i alle posisjoner og vindmotstanden er minimal.
     
  • Design og passform: Designet og passformen er kanskje det viktigste, da modellen skal passe perfekt til deg og dine behov. Vi anbefaler at du finner en trøye som er designet med mer lengde på ryggen, slik at den også passer ned over korsryggen når du sitter foroverbøyd på sykkelen.
     
  • De små detaljer: De små detaljene kan være avgjørende når det kommer til kjøp av ny sykkeltrøye. I tillegg til å være laget av svettetransporterende materialer, skal sømmene også være flate. På denne måten reduserer du risikoen for friksjonsubehag og gnagsår. I tillegg kan du alltid vurdere om sykkeltrøya skal ha lommer bak, gjennomgående glidelås eller andre praktiske detaljer. Lommene er gode på den måten du kan ha energiprodukter på sykkelturen - siden det ofte ikke er lommer andre steder på sykkelklær.

 


Sykkeltrøyer med lange og korte ermer

Blå og rosa langermet sykkeltrøye til dame fra Endura
Enten du leter etter en kortermet sykkeltrøye eller en langermet sykkeltrøye, så har vi det! Her kan du finne stilen som passer dine preferanser og den spesifikke sesongen.

Om vinteren må du holde kroppstemperaturen oppe, uten selvfølgelig å overopphetes, og om sommeren må du gå for luftigere materialer, som bidrar til å transportere varmen bort fra kroppen. Du finner sykkeltrøyer for hele sesongen – akkurat her på siden. Du kan også finne sykkeljakker, sykkelvester og baselag.

Kjøper du en kortermet sykkeltrøye kan du forlenge sesongen for de kortermede sykkeltrøyene ved å kjøpe løse ermer, som du kan ta av og på ettersom det passer kroppsvarmen og værforholdene.