TOUR SALE! Spar opp til 50% her

CeramicSpeed UFO Allround Lager Fett 30ml
CeramicSpeed UFO Allround Lager Fett 30ml
CeramicSpeed

CeramicSpeed UFO Allround Lager Fett 30ml

MODELL: 112174 (75802)
199,00 kr
-
+
Lagerstatus

Liker du også å utfordre grensene på sykkelen din sin yteevne? Da vet du sikkert også hvor viktig det er å vedlikeholde sykkelen din og delene på den beste måten. Hos CeramicSpeed har de dedikert de siste to årtiene til å utvikle innovative keramiske lagre og drivkomponenter til sykler, som kan maksimere deres yteevne og holdbarhet.

Men selv de beste produkter i verden kan kun holde seg på toppen, hvis de blir vedlikeholdt og passet godt på. Derfor har Ceramic speed utviklet UFO-produktfamilien, som er den beste muligheten for optimalisering, beskyttelse og pleie av sykkelen din og komponentene over tid.

Med dette banebrytende smøremiddelet kan du si farvel til unødvendig motstand og forlenge sykkelens lagres levetid. UFO Bearing Grease Allround har en lav til medium viskositet og er nøye utviklet for å oppnå den perfekte balansen mellom lav friksjon og levetid. Resultatet? En smidig og god sykkeltur, hvor du virkelig kan merke forskjellen!

Så hvorfor vente? Gi sykkelen din den oppgraderingen den fortjener, med Ceramic Speed UFO Bearing Grease Allround og opplev en ny verden av komfort og effektivitet på to hjul!

Spesifikasjoner:

- Bruksområde: Smøring av lager

- Viskositet: Lav til medium

- Skaper balanse mellom lav friksjon og levetid

 

Få det beste, bli Bikable.
Prismatch
Prismatch
365 dagers åpent kjøp
365 dagers åpent kjøp
Gratis frakt* over
Snakk med oss
Snakk med oss
Alternative produkter
Relaterte produkter