Ringeklokke til din sykkel

Hos Bikable har vi både billige ringeklokker og kule ringeklokker. Vi har et stort utvalg med mange forskjellige farger og designs fra sterke og populære merker, som Knog og Force. Det er de helt klassiske ringeklokker, morsomme ringeklokker til barn og ringeklokker i nye moderne stiler og designs.

Vi har ringeklokker til alle sykkelstyrer - på racersykler, terrengsykler, sparkesykkel og barnesykler. Våre ringeklokker finnes i forskjellige materialer som blant annet messing, kobber, stål og aluminium. Du vil alltid kunne finne en ny ringeklokke, som er det beste matchet til nettopp sykkelen eller barnesykkelen din.

Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Gå til siden
Produkter per side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvilken ringeklokke er best?
Hvis du bare skal ha en ringeklokke som skal leve opp til lovkravet om at klokken skal ha en klar lyd, så er det mange å velge mellom. Det finnes også ringeklokker som er flotte i designet - og noen er også elektroniske. Se det store utvalget på Bikable.no
2
Finnes det morsomme ringeklokker til barn?


Ringeklokker til alle sykler og syklister

En ringeklokke skal brukes for å få andres oppmerksomhet når du kommer syklende bakfra og har planer om å sykle forbi noen. I tillegg til at ringeklokken skal  være god til dette formålet og av høy kvalitet, så må klokken også godt ha litt karakteristika - i form av et motiv eller en flott form.

Du kan style og sette personlig preg på både sykler, løpesykler og sparkesykler med en ringeklokke. Til barn og barnslige sjeler finnes det blant annet morsomme ringeklokker, pipedyr og horn. En morsom og tøff ringeklokke montert på ditt barns sykkel, kan gi masse glede. 

Klokkene fra Knog har blitt populære med deres smale og annerledes design, som for øvrig fås i mange forskjellige farger og metaller. Det finnes også elektroniske ringeklokker, som ved hjelp av strøm lager samme lyd som fra en tradisjonell ringeklokke. 

Din nye ringeklokke kan settes på styret på flere forskjellige måter. Noen klokker kan du montere med gummiringer, som gjør monteringen og fjerningen lett. På de fleste sykler er ringeklokken montert med skruer på styret. På den måten sitter ringeklokken din veldig godt fast på styret ditt. 

 

Ringeklokke til sykkel - Ringeklokke med strikk montering  Ringeklokke til sykkel - Basil Ringeklokke Blomster Scarlet/Red   Ringeklokke til sykkel - Tute /Ringeklokke Hval   Ringeklokke til sykkel - Knog Oi Bell Luxe Large Ringeklokke Sølv


  

 

Krav til ringeklokker

En ringeklokke er noe av det mest essensielle tilbehør til sykkelen din. Det er også lovpliktig å ha en ringeklokke utstyrt på sykkelen sin - og den skal sitte på sykkelstyret, slik at det er enkelt for deg å bruke den. Samtidig skal klokken ha en klar tone, som enkelt kan høres av andre slik at du kan trekke oppmerksomhet til deg selv i trafikken og på sykkelveien. 

Det er viktig å vær oppmerksom på at de morsomme alternativene til ringeklokken, som morsomme pipedyr eller båthorn, ikke er en lovlig ringeklokke. Det vil altså si at hvis du har et horn eller pipedyr på sykkelen din, så skal du også ha en klassisk ringeklokke på sykkelen. Andre trafikanter skal kunne høre og gjenkjenne den vanlige advarsel lyden fra en sykkelklokke.