Dekkjern og ventilverktøy for sykkel

Her finner du dekkspaker som er gode for å lappe sykkelen din. Vi har flere ulike typer dekkspaker til ulike typer dekk, både til dem med eller uten slange. Noen dekkspaker er tykke og dermed sterkere, mens andre er tynne og lettere å få under kanten av dekket. Hvilket dekkjern som er det beste dekkjernet for deg avhenger av selve dekket og sykkelen det skal brukes på.

Vi har også dekkjern – eller dekktang – for slangeløse dekk. I tillegg finnes det også ventilverktøy i denne kategorien. Vi fører flere populære merker – bl.a Continental, Pedro’s, Schwalbe og Birzman.

All products
Filter by
Most popular
Go to page
Products per page:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hva er forskjellen mellom ulike typer dekkspaker?
Det finnes ulike typer dekkjern for ulike typer dekk. Noen dekkjern er tykke og sterke, og egner seg for gjenstridige dekk, mens andre er tynne og mer fleksible, noe som gjør det lettere å komme under kanten av dekket og beskytte felgen.
2
Hvilket verktøy eller dekkspaker brukes til slangeløse dekk?

Fordelene med kjøp av dekkspak til sykkel

Gul dekkspak fra Pedro´sEn god dekkspak til sykkel kan gjøre en verden av forskjell. Det betyr mye for prosessen at du har riktig utstyr, produkter og verktøy slik at det kan gjøres både raskere og enklere.

Du bør imidlertid vite at ikke alle dekkjern er like. Det finnes forskjellige typer på markedet. Noen dekkspaker er tykke og laget av hard plast, noe som gir ekstra styrke til å håndtere gjenstridige sykkeldekk. Andre dekkspaker er tynne og mer fleksible, noe som gjør det lettere å få dem under kanten av dekket og beskytte felgen.

Når det kommer til slangeløse dekk finnes det en spesiell dekktang som er perfekt for jobben. Spesielt ved montering av slangeløse dekk er dekktang det nye må-ha-verktøyet i hjemmeverkstedet.

 

Trenger du nye dekk eller slanger til sykkelen din, har vi et stort utvalg for deg!
 

Se vårt utvalg av sykkeldekk her!
 

Se vårt utvalg av sykkelslanger her!