Multiverktøy også kalt multitool

Det praktiske med å kjøpe et multiverktøy er at du har mange verktøy samlet i en enhet, som enkelt kan bæres på sykkelen. Ved å kombinere den med en ekstra tube og noen lapper i reisebagen er du nesten sikker på å raskt kunne gå videre til sykkelturen dersom det skulle oppstå problemer.

Vurder hvilke funksjoner du måtte trenge på sykkelturen – og velg multiverktøyet ut fra dine behov. Verktøyet kommer i forskjellige størrelser og kan utføre forskjellige oppgaver. Vi selger sterke merker innen multiverktøy til din sykkel. Det er f.eks CrankbrothersTopeakBirzmanUnior og Park Tool.

 

Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Gå til siden
Produkter per side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hva er et multiverktøy?
Et multiverktøy er et kompakt verktøy som inneholder praktisk talt alle verktøyene du trenger for sykkelreparasjoner - også når du er på farten.
2
Hvilke funksjoner har et multiverktøy for sykkel?

Fordeler ved multitool til sykkel

Multiverktøy - Multitool - Park Tool IB-3C Multi ToolEt multiverktøy kan være en ekstremt nyttig ting å ha med seg når du sykler. Multiverktøy er perfekt for mindre justeringer og reparasjoner, som å justere setehøyden, stramme stammen, styret, justere salen frem og tilbake og stramme ulike unbrakoskruer på sykkelen.


Fire fordeler ved å ha et multiverktøy med på sykkelturen:
 

 • Reparasjoner kan enkelt gjøres på sykkelturen. Det kan for eksempel være mindre reparasjoner på sykkelen, som å stramme skruer, justere gir og bremser, eller rette opp en skjev felg.
   
 • Vekten er lav for et multiverktøy, da de er designet for å være lette og kompakte, slik at de enkelt kan tas med på sykkelturen og oppbevares i en sykkelveske eller lomme.
   
 • Alt-i-ett: Multiverktøy inneholder flere forskjellige verktøy i ett, noe som betyr at du ikke trenger å bære rundt på flere forskjellige verktøy.
   
 • Tidsbesparende: Ved å ha med deg et multiverktøy kan du raskt foreta mindre reparasjoner eller justeringer på sykkelen din, noe som kan spare deg for tid og trøbbel hvis du er ute på en lang sykkeltur.

 

 

Multiverktøy i setevesken

Multiverkøy - Multitool - Mange har multiverktøyet i setevesken, andre i baklommen. Vurder imidlertid å plassere multiverktøyet i setevesken, da det kan bli svært ubehagelig med et multiverktøy på ryggen under en potensiell krasj. Sammen med multiverktøyet i seteposen kan det være lurt å ha slanger, dekkjernco2-patroner og lapper.

Det fine med multiverktøyet er at det er lett å ha med seg, og skjer det noe med sykkelen kan du fikse det med det lille sykkelverktøyet uten at hele turen blir ødelagt. Hvis du bare har fraktet sykkelen hjem én gang fordi du ikke hadde det rikt