TOUR SALE! Spar opp til 50% her

Flaskeholder og tilbehør for sykkel

Her finner du en flaskeholder til sykkelen din samt diverse tilbehør. Med en flaskeholder på sykkelen har du drikkeflasken rett ved hånden.

Vi tilbyr et bredt utvalg av flaskeholdere i forskjellige design, farger, størrelser og materialer for å passe enhver sykkel og personlige preferanser. Enten du er en profesjonell syklist eller en hverdagssyklist, har vi en flaskeholder som passer deg og din sykkel.

Hos oss finner du flere populære merker bl.a Elite, Tacx, Supacaz og Topeak. Vi har flaskeholdere i aluminium, plast og karbon - samt tilbehør og andre produkter. Ta et kikk og finn den perfekte flaskeholderen og flasker for sykkelturen, og for deg.

Les mer

FAQ

1
Hvilken flaskeholder passer til sykkelen min?
Noen flaskeholdere er designet spesielt for spesifikke sykkelrammer. Sjekk sykkelrammen din for monteringshull for flaskeholdere. De fleste sykler har monteringshull på rammen, men det kan være variasjoner i plassering og størrelse.
2
Kan jeg montere flere flaskeholdere på sykkelen min?

Fordeler med å ha en flaskeholder til sykkelen

En flaskeholder på sykkelen har flere fordeler.
 

Sort flaskeholder til sykkel fra EliteHer er en liste over noen av fordelene med en flaskeholder:
 

 • Sikkert feste: En flaskeholder sørger for at flasken holdes sikkert og fast på sykkelen selv under ujevne forhold. Dette er spesielt viktig på en terrengsykkel der terrenget kan være utfordrende.
   

 • Enkel tilgang: Flaskeholderen med vannflaske kan monteres i rammen på sykkelen din. Dette gjør det enkelt og praktisk for deg å få tilgang til vannet mens du kjører. Du trenger ikke å stoppe eller ta begge hendene fra styret for å ta tak i flasken. Du kan enkelt ta tak i flasken med én hånd.
   

 • Unngå mas: Når drikkeflasken din er plassert i rammen, er den ikke i veien for bevegelsene dine. Den er også godt plassert hvis du for eksempel skal ha annet utstyr på sykkelen diverse sykkelvesker.
   

 • Kompatibilitet: De fleste flasker og flaskeholdere er kompatible og passer sammen. Du kan derfor i utgangspunktet kjøpe alle typer drikkeflasker - og de passer til flaskeholderen din. Det er imidlertidig alltid en god idé å dobbeltsjekke for å sikre at flasken og holderen er kompatible med hverandre og passer til standardflasker. Dette vil bli angitt i produktbeskrivelsen.
   

 • Unngå dehydrering: Når du svetter er det viktig at du drikker mye væske. Når du alltid har tilgang på væske er det også lettere å unngå dehydrering på sykkelturen. En flaskeholder på sykkelen er en enkel løsning for å ha en drikkeflaske med på sykkelturen.

  Som et alternativ til drikkeflasken i flaskeholderen er det også mulighet for å ha en ryggsekk på ryggen med væskeblære i. Dette er spesielt populært og smart for terrengsykling.
   

Se vårt utvalg av ryggsekker og vannposer her!