TOUR SALE! Spar opp til 50% her

Wahoo Elemnt Roam 2V sykkelcomputer
Wahoo Elemnt Roam 2V sykkelcomputer
Wahoo Elemnt Roam 2V sykkelcomputer
Wahoo Elemnt Roam 2V sykkelcomputer
Wahoo Elemnt Roam 2V sykkelcomputer
Wahoo Elemnt Roam 2V sykkelcomputer
Wahoo

Wahoo Elemnt Roam 2V sykkelcomputer

MODELL: WFCC6 (73395)
3.571,00 kr
-
+
Lagerstatus

Wahoo Elemnt Roam 2V

Med Wahoo Elemnt Roam 2V får du en kraftig sykkelcomputer som tar treningen og navigasjonen din til nye høyder. Elemnt Roam 2V er toppmodellen fra Wahoo. En oppgradert versjon av Elemnt Roam, som gir deg enda flere kule funksjoner, slik at du kan få enda mer ut av sykkeltreningen din. Elment Roam 2V er designet for å være intuitiv og brukervennlig, slik at du kan fokusere på veien foran deg.

Du får forbedrede funksjoner som:

 • Avansert navigasjon: Med DUAL Band GPS får du nøyaktig og pålitelig ruteveiledning, uansett hvor du sykler.
 • Summit Segments Climb: Overvåk din stigningsprogresjon og få oversikt over kommende stigninger, slik at du kan tilpasse ditt energiforbruk.
 • Klar 2,7" fargeskjerm: 64 fargers høykontrast skjerm gjør det enkelt for deg å lese av data og navigere.
 • Optimalisert minne: Du får 32 GB minne, slik at du kan lagre alle dine favorittruter, og sykle dem om og om igjen.
 • Forbedret brukervennlighet: Forbedrede knapper, som du kan bruke selv med hansker på. I tillegg får du et intuitivt design, hvor du selv velger oppsett og visning, og enkel lading med USB-C.
 • Trådløs deling av ruter: Du kan enkelt dele en rute fra din smarttelefon med Elemnt Companion App via Bluetooth.

Uansett om du elsker å sykle på landeveien eller på stiene i skogen, så er Elemnt Roam 2V klar til å vise deg vei. Du kan få vist vei til et interessepunkt, eller sykle en lagret rute. Du kan til og med lage en rute direkte på enheten, og du får selvfølgelig hjelp hvis du trenger å bli vist tilbake til ruten. Hvis du sykler MTB, kan du nyte godt av mountainbike-spesifikke ruter fra Trailforks.

Denne sykkelcomputeren fra Wahoo har også funksjoner som:

 • Batterikapasitet: Med 17 timers batterilevetid kan denne sykkelcomputeren ta deg med på selv de lengste turene.
 • Forbindelse og kompatibilitet: ANT+, Bluetooth og Wi-Fi sikrer enkel synkronisering og deling av data.
 • Innebygde sensorer: Alt fra barometrisk høydemåler til gyroskop og akselerometer.
 • Wahoo økosystem: Du kan synkronisere treningen din med Wahoo X abonnementet og kontrollere KICKR smart trenere, slik at du får en sammenhengende treningsopplevelse både innendørs og utendørs. I tillegg kan du se din treningshistorikk og få det store overblikket over din prestasjon.
 • Smarttelefonforbindelse: Du kan få varslinger direkte på sykkelcomputeren, slik at du ikke trenger å ta telefonen opp av lommen når du sykler.
 • Sikkerhetsfunksjoner: Livetrack lar deg dele din posisjon, slik at pårørende kan følge turen din og hjelpe deg hvis du skulle være uheldig og komme ut for en ulykke.
 • Treningsplanlegging: Sykkelcomputeren er en trener på styret og du kan enkelt planlegge trening på enheten, som også er kompatibel med TrainerRoad og TrainingPeaks.
 • Strava Live segmenter:Hvis du liker å presse deg selv og konkurrere med sykkelkameratene dine, kan du konkurrere om å slå dine egne eller andres rekorder via Strava Live-segmentene.

  Med sitt svarte design og intuitive grensesnitt er Elment Roam 2V et stilig og funksjonelt tillegg til sykkelen din. Den er enkel å montere, og den aerodynamiske designen kobles til det utvendige frontfestet slik at du er klar for ditt neste sykkeleventyr.

  Legg ut på veien med Wahoo Elemnt Roam 2V, og gjør hver sykkeltur enda bedre med avansert teknologi på styret.

Få det beste, bli Bikable.
Prismatch
Prismatch
365 dagers åpent kjøp
365 dagers åpent kjøp
Gratis frakt* over
Snakk med oss
Snakk med oss
Alternative produkter
Relaterte produkter