Verktøykasse til sykkelen din

Hvis du kan se en fordel med å ha alt verktøyet til sykkelen din samlet på ett sted, så er en verktøykasse eller et verktøysett til sykkelverkstedet en glimrende idé! Det smarte med å ha en verktøykasse til sykkelen er at du kan ha alle verktøyene til sykkelen samlet på ett sted – og du kan enkelt ta dem med deg på en gang.

Vi har flere ulike typer verktøykasser og verktøysett i vår nettbutikk. Avhengig av dette behovet finnes det også den perfekte verktøykassen for deg og ditt sykkelverksted. Vårt sortiment dekker flere populære merker som f.eks WeraBirzmanUniorTrivioXLC og Force.

 

Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Go to page
Produkter per side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvilken verktøykasse bør jeg kjøpe til sykkelverkstedet mitt i garasjen?
Hos Bikable.no har vi mange forskjellige verktøykasser med kvalitetsverktøy. De finnes i flere størrelser og med ulik sammensetning av innhold. Se beskrivelsen for hver verktøykasse før du kjøper den perfekte for deg og ditt sykkelverksted.
2
Hvilke verktøy er i et sykkelverktøysett?


Verktøysett til sykkelverkstedet eller hjemmeverkstedet

Sykkelverktøysett - Birzman Studio VerktøyskasseNår du ønsker å være mekaniker i din egen garasje, har vi flere forskjellige verktøysett eller verktøykasser du kan kjøpe for å komplettere ditt sykkelverksted. Det er kjekt å ha eget sykkelverksted når du skal gjøre mindre justeringer eller eventuelle reparasjoner på sykkelen. Samtidig er det flott å ha det riktige verktøyet for hånden når du trenger det.
 

Kjøp et sett med sykkelverktøy til garasjen

På hjemmeverkstedet i garasjen må du kanskje skifte dekk, bytte kabler eller reparere noe annet på sykkelen. I tillegg til verktøysettet har vi også andre typer verktøy som egner seg for mange typer reparasjoner.
Se vårt utvalg av verktøy til sykkelen her!

Det kan også være smart å ha et arbeidsstativ i verkstedet, slik at du kan heve sykkelen og lettere reparere og justere sykkelen.
 

Verktøysett med mange deler

Sykkelverktøykasse - XLC Vertøysett 33 deler God kvalitetFør du bestiller settet til verkstedet ditt, sørg for at du leser beskrivelsene på de forskjellige verktøysettene. Det er forskjellig hvilke verktøy de hver inneholder. Alle verktøykasser inneholder kvalitetsverktøy, men sammensetningen av innholdet varierer. Verktøykassene inneholder ikke ALT av sykkelverktøy, men verktøykassen har en bred palett av de vanligste verktøyene som brukes til sykler. Skal du for eksempel bytte kjede, kassett, kniver eller annet, så er det typisk det du trenger i sykkelverktøykassen.

Hvis noe mangler i verktøykassen, kan du kjøpe resten til billige priser i kategorien verktøy for sykler. Dette kan for eksempel være tilfelle hvis du skal skifte lagre i et sykkelhjul.