Bagasjebrett for alle typer sykler

Her finner du et stort utvalg av bagasjebrett til alle typer sykler og barnesykler til en god pris. Enten du er pendler, sykkelentusiast eller bare ser etter en praktisk løsning for å bære bagasjen. Vi har bagasjebrett for alle – fra de helt små syklene på 14, 16, 18 og 20 tommer til juniorer, til sykler på 24 og 26 tommer og til voksensykler på 28 tommer. Vi har selvfølgelig også for MTB og landeveissykler.

I vårt brede utvalg finner du bagasjebrett sykkel med feste for bak og foran på sykkelen og også noen som kan monteres på sykkelens setepinne. Du velge mellom mange populære merker til forskjellig pris, som f.eks Atran Velo, KLICKfix og Ortlieb.

Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Gå til siden
Produkter per side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hvordan monterer jeg et bagasjebrett på sykkelen min?
De fleste sykler har fire hull i rammen med gjenger, som er beregnet for montering av bagasjebærer. Du kan kjøpe og bruke en klassisk bagasjebærer som passer til disse hullene. Hvis sykkelen din har skivebremser, må du kjøpe en modell spesialdesignet for dette. Hvis sykkelen din ikke har de fire hullene, kan du velge en annen type som kan monteres på setepinnen.
2
Hva er forskjellen mellom en fast og en avtakbar bagasjebærer?

Fordeler med å ha et bagasjebrett på sykkelen

Svart bagasjebrett fra BBGBagasjebrett på sykkelen har flere fordeler, uansett om det er en fast eller avtagbar variant.
 

Fordeler med å ha et bagasjebrett på sykkelen:

 

 • Transport av ekstra bagasje: Et bagasjebrett lar deg frakte større mengder bagasje på sykkelen. Dette er nyttig når du transporterer produkter og lignende til og fra jobb eller trening – eller om du skal på en lengre sykkeltur eller sykkelferie.
   

 • Forbedret sikkerhet: Når du for eksempel kan feste sportsbagen til en bagasjebærer og ikke trenger å bære den på ryggen, over skulderen eller på styret, øker du sikkerheten på sykkelen.
   

 • Fleksibilitet: Avhengig av hvilken type sykkel du har og formålet med sykkelturene, kan du velge mellom en fast eller avtagbar bagasjebærer. En fastmontert bagasjebærer er ideell for bysykler og andre hverdagssykler hvor du sannsynligvis alltid trenger å ha med deg små til mellomstore mengder bagasje. En avtagbar bagasjebærer er egnet for MTB og gravelsykler, da den lar deg montere og demontere den etter behov.
   

 • Enkel montering av tilbehør: Det finnes mange smarte systemer på markedet som gjør det enkelt å installere og fjerne kurver, vesker og annet tilbehør på bagasjebæreren. Det finnes for eksempel AVS (Atran Velo System) og MIK (Mounting Is Key), som tilbyr en rask og sikker metode for å feste og ta av tilbehør. Bagasjebrettet og kurven eller bagen må ha samme type brakett for å være kompatible med hverandres system.
   

Montering av bagasjebrett på sykkel

På de fleste sykler er det fire hull i rammen med gjenger, som er beregnet for montering av bagasjebærer. For disse hullene kan du kjøpe og bruke en klassisk bagasjebærer. Det kan for eksempel være denne bagasjebæreren 26-28"i alu matt svart.
 

Noen sykler har skivebremser. Her anbefaler vi at du bruker en modell som er spesielt tilpasset dette. Et eksempel på en slik bagasjebærer kan være dette: bagasjebrett 26-28"i alu matt svart skivebremser model.
 

Hvis du ikke har de fire hullene for montering av bagasjebærer, finnes det også bagasjebærere for montering på setepinnen. Se for eksempel denne: Atran Velo Bagasjebrett til setepinne AVS


I tillegg til de tre eksemplene ovenfor finnes det også frontmonterte bagasjebærere, bagasjebærer å montere i quick release, bagasjebrett med kurv og for el-sykler. Så det er mange muligheter og når du har montert bagasjebrettet kan du montere kurv, kasser, vesker også.