TOUR SALE! Spar opp til 50% her

Drev for sykkel

Her finner du et bredt utvalg av drev og produkter til drev til flere ulike typer sykler, inkludert landevei, terreng og elsykler. Bladene finnes i forskjellige størrelser og med forskjellig antall tenner.

Vi tilbyr et bredt utvalg av blader fra noen av de mest populære merkene på markedet, bl.a Shimano, SRAM og AbsoluteBlack og mye mer.

Les mer

FAQ

1
Hvilket drev bør jeg kjøpe?
Når du skal velge drev er det viktig at du kjenner til dimensjonene på kranksettet ditt, inkludert den faste dimensjonen (BCD - Bolt Circle Diameter) og antall hull for montering. Du bør også velge antall tenner på drevet basert på dine preferanser og om kranksettet ditt har ett, to eller tre drev totalt.
2
Må jeg bytte noe annet enn drevet?

Hva er et godt drev til sykkelen din?

Sort drev til landeveissykkel fra ShimanoI dag har 1X drivsystemer blitt utrolig populære blant syklister. Disse systemene bruker bare et enkelt drev foran i stedet for det tradisjonelle oppsettet med to eller tre drev. Det er flere fordeler med 1X drivverk, blant annet en forenkling av girskift og bedre mulighet for at kjedet festes ordentlig til drevet.

Et godt drev spiller en viktig rolle for å sikre at sykkelen din går som den skal. Den er ansvarlig for å overføre kreftene dine fra bena til kjeden, så den må ha et godt grep om kjedet.

Vi har et godt utvalg av drev og produkter fra kjente merker som Shimano, SRAM og AbsoluteBlack og vi sørger for at vi alltid får det beste av de beste produktene.

 

Valg av drev til sykkelen

Når du skal finne et nytt sykkeldrev, må du vite dimensjonene på kranksettet ditt. Det er spesielt viktig å vite riktig størrelse (BCD - Bolt Circle Diameter) samt antall hull som drevet skal monteres med. Alternativt kan du også finne drev med direkte montering. I tillegg må du velge antall tenner på bladet, avhengig av dine preferanser og om du bruker et kranksett med ett, to eller tre drev totalt.

For å få det beste ut av sykkelen din kan du vurdere om du også må bytte ut andre viktige komponenter som f.eks framgir, bakgir, kjeder og kranksett. Alle disse komponentene fungerer sammen med bladet for å sikre en jevn kjøreopplevelse.