Tilbudsfest - mer enn 3000 tilbud. Spar opp til 50% her.

Vaskebørste til sykkel

Vaskebørster er børster som er laget spesielt for rengjøring av sykler. Det finnes et stort antall forskjellige børster i forskjellig pris og størrelse, designet for å rengjøre de ulike delene av sykkelen. Børstene er også laget av forskjellig materiale for de ulike overflatene og trange stedene på sykkelen, slik at du unngår å skade rammen og likevel oppnå optimal rengjøring av sykkelen din.

Vi har vaskebørster for all slags rengjøring av sykkelen din – enten det er til rengjøring av kassett, kjede, hjul eller annet – vi har det. Børstene kan kjøpes både enkeltvis og i sett og finnes i flere forskjellige populære merker som f.eks. Muc-Off og Morgan Blue.

 

Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Gå til siden
Produkter per side:
 • 30
 • 60
 • 90

Børster til rengjøring

Det finnes spesiallagde børster for blant annet kassetter, nav, kjeder, hjul, og selvfølgelig rammer og forgafler. På alle sykler er det trange steder hvor en vanlig vaskebørste ikke kan komme inn, er det greit å ha produkter som er laget spesielt for formålet, slik at du kan få skitt, møkk og gjørme bort. Produktet kan for eksempel brukes til å rengjøre kassetten, hvor det ellers kan være vanskelig å komme ned mellom tannhjulene. Her kan det skjule seg mye skitt og gammel olje.

I noen områder må busten på børsten være stiv, f.eks. for kassetten, for andre områder, som rammen og forgaffelen, er hårene mykere og skånsommere mot lakkering.
 

Fordelene ved å vaske børster for sykkelrengjøring

Vaskebørster spesiallaget for sykkelrengjøring har flere fordeler fremfor vanlige børster eller kluter når det kommer til rengjøring av sykkelen din.
 

Vaskebørster til rengjøring av sykkelHer er noen av fordelene med å bruke skreddersydde sykkelvaskebørster:
 

 • Effektiv rengjøring: Børsten er designet for å rengjøre både rammen og alle deler av sykkelen effektivt, inkludert veivsett, kjede, hjul og bremser. De er ofte mer effektive enn vanlige børster eller kluter, da de er designet spesielt for formålet.
   

 • Beskyttelse av sykkelen: Spesialdesignede sykkelvaskebørster er laget av materialer som er skånsomme mot sykkelrammen og dens deler. For sarte overflater er det greit å bruke en myk vaskebørste med soft brush slik at den ikke riper eller skader overflaten.
   

 • Spar tid: Spesiallagde vaskebørster for sykler kan gjøre rengjøringen raskere og mer effektiv, slik at du bruker mindre tid på å rengjøre sykkelen og har mer tid til å sykle på den.
   

 • Ergonomisk design: Sykkelvaskebørster er ofte designet med ergonomi i tankene, noe som gjør det lettere for deg å bruke børsten til å rengjøre sykkelen uten å belaste hender eller håndledd. De fleste kommer med et godt grep, noe som gjør rengjøringen morsommere og enklere.
   

Til slutt kan bruk av spesiallagde sykkelvaskebørster gjøre rengjøringen av sykkelen mer effektiv og skånsom. Rengjøring av sykkelen er også viktig for vedlikehold. En ren sykkel varer lenger og fungerer bedre enn en skitten sykkel.
 

Annet utstyr for sykkelrengjøring

I tillegg til børster for rengjøring av sykkelen din, kan det være fordelaktig å ha et arbeidsstativ når du skal rengjøre sykkelen – eller bare når du skal fikse noe på sykkelen generelt.
 

Se vårt utvalg av arbeidsstativer her!
 

Når du rengjør sykkelen må du selvfølgelig også bruke rengjøringsmidler til sykkelen. Det spiller egentlig ingen rolle hva du bruker her heller. Men det er også viktig at du bruker noe som sykkelen og de ulike sykkeldelene tåler.
 

Se vårt utvalg av produkter til rengjøring her!
 

Og til slutt kommer vedlikeholdet av sykkelen etterpå.
 

Se også vårt utvalg av olje og fett til vedlikehold her!