Mobilholder til sykkel

En mobilholder til styret på sykkelen din er et smart verktøy og nesten et must, slik at du lett kan følge med på sykkelruten din - og samtidig bruke mobiltelefonen som sykkelcomputer. Det finnes mange forskjellige størrelser og typer av holdere til sykkelen. Vi tilbyr blant annet vanntette mobilholdere, støtdempende mobilholdere, vanntette telefonposer, mobilholdere til armen, deksel for montering av smarttelefon og forskjellige styrevesker til mobilen. 

Hos Sykkelgear.no finner du et stort utvalg av telefonholdere og beslag til sykkelen din. Her på siden er det mange forskjellige modeller og mange produsenter som passer til de fleste smarttelefoner. Vi har populære merker som KLICKfix, Zefal, SKS og mange fler. 

Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Go to page
Produkter per side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Passer mobilholder til sykkel til alle slags smarttelefoner?
De fleste mobilholdere for sykler passer til de fleste smarttelefoner. For en sikkerhets skyld, sjekk mobilholderens beskrivelse.
2
Hvordan monteres en mobilholder på en sykkel?
3
Finnes det et smart klikksystem for mobilholdere til sykkel?
4
Er en mobilholder til sykkelen vanntett?
5
Hvilken mobilholder til sykkelen er best?


Kjøp en billig mobilholder til sykkelen din hos Bikable.no

Mobilholder til sykkel - Zefal Z Console Universal MNår du er ute og sykler kan det være vanskelig å ha mobilen i lommen eller i sykkelvesken din, hvis du gjerne vil ha lett adgang til å navigere eller spore hastigheten din, distansen, tid mm. Derfor kan du bruke en mobilholder til mobilen din, som du kan ha montert på styret på sykkelen din eller på armen eller et annet sted på sykkelen. På den måten vil telefonen være lett tilgjengelig og du vil ikke risikere at telefonen din faller ut av lommen mens du sykler. 
 

De beste produktene innen mobilholdere for sykler

Mobilholder til sykkelDet er veldig smart å kjøpe et sett, der man både har beslag til mobilholderen OG et mobildeksel til telefonen, som passer sammen med selve beslaget. Mange foretrekker denne løsningen, fordi det er enkelt å bruke og man slipper å bruke tid på å montere mobilen hver gang man skal sykle. 
 

Forskjellige mobilholdere for sykkelstyre

Noen av våre populære modeller presenteres her: 
 

 • Topeak Drybag til iPhone: En mobilholder med skum på innsiden. Den beskytter telefonen mot støt og slag. Topeak har utviklet forskjellige drybags til forskjellige typer smarttelefoner. De er vanntette og har et smart klikksystem til montering og demontering. 
   
 • Cyclyk Universal smartphone holder: Kan monteres på alle typer styre. Cyclyk er laget av silikon i høy kvalitet, som gjør den sterk og lett.
   
 • BBB Guardian holder/cover til smartphones: Det er en mer kraftig mobilholder, som er en vannavstøtende og støtabsorberende veske/cover.
   

Det var bare fire eksempler på mobilholdere til sykkelstyre. Når du skal kjøpe en sykkelholder til telefonen din skal du være oppmerksom på at de forskjellige modellene passer til forskjellige smarttelefoner. I tillegg er det ikke alle holdere som er vanntette. Enten skal du kjøpe en vanntett holder - eller sjekke om smarttelefonen din kan tåle vann. Vi har sykkelholdere til de fleste telefoner.

De fleste modeller er mobilholdere inkludert monteringsbeslag for styre.
 

Andre typer mobilholdere til sykkelturen

En annen holder som ikke er en mobilholder til sykkelen, er vår mobilholder til armen. Disse modellene er egnet for sport. Det er en mobilholder med borrelåslukning. Den sitter tett plassert på armen og den er lett å komme til. 

I tillegg finnes det også vanntette poser eller telefonvesker, som brukes til mobiltelefoner hvis du har telefonen med på tur og ikke bruker den, men vil sikre deg at den ikke blir våt. 

Vi har også enkelte holdere til tabletts i sortimentet vårt. En sykkelholder til tabletts monteres på styret og kan tilpasses flere tablettstørrelser. En tablettholder er også perfekt til trening på hometraineren.
 

Sykkelveske som mobilholder

Noen sykkelvesker er plassert på overrøret på sykkelen - altså på selve sykkelstyret. I disse veskene er det en lomme øverst eller et vindu til mobiltelefonen, slik at touchskjermen kan brukes gjennom vesken mens du sykler. Under mobilen er det et rom der det er mer plass til ekstra bagasje som for eksempel en ekstra slange, nøkler, lappesett eller lignende.

Du kan også ta en titt på andre sykkelvesker, setevesker eller sykkelryggsekker, som også har plass til forskjellige mengder oppbevaring alt etter størrelse.
 

Finn den beste mobilholderen for deg

Her på siden finner du mobilholdere til forskjellige typer av smarttelefoner. Husk å sjekke i produktbeskrivelsen hvilken type smarttelefon mobilholderen passer til. Vi har både mobilholdere til iPhone, mobilholder til Samsung og mobilholder til forskjellige smarttelefoner. 

Hvis du er i tvil angående hvilken type smarttelefon de forskjellige mobilholdere passer til, så er du velkommen til å ringe til vår kundeservice. Vi er klare til å gi deg råd og veiledning ved kjøp av mobilholdere på Bikable.no