Setepinner og tilbehør

Her finner du alle type setepinner til den beste prisen. Det kan være helt vanlige setepinner, setepinne med oppheng eller droppestolper. Vi har også tilbehør til både setepinne og dropper med forskjellig diameter og lengde. Du finner setepinnene til alle sykkelseter og sykkelryttere her i forskjellig materiale, især aluminium.

Vi har et bredt utvalg av setepinner og droppere i flere ulike størrelser og design fra anerkjente merker til din sykkel, som f.eks. Zipp, BBB, SR-Suntour. De finnes også i forskjellige farger og materialer.

Les mer

FAQ

1
Hva er fordelene med en setepinne med innebygd fjæring?
En setepinne med innebygd fjæring absorberer støt og vibrasjoner fra veien, og gir en jevnere og mer komfortabel kjøring.
2
Hva er en dropper-post og hva er fordelene med den?
3
Hvordan velger du riktig setepinne for sykkelen din?

Kjøp den perfekte setepinne til sykkelen din

Foretrekker du en mer fleksibel setepinne som tilbyr en annen type komfort, kan du velge en setepinne med innebygget fjæring. Disse setepinnene absorberer støt og vibrasjoner fra veien for en jevnere og mer komfortabel kjøring. Det er en virkelig god løsning hvis du sykler i ujevnt terreng eller rett og slett ønsker ekstra komfort under sykkelturene.
 

En dropper er en mer avansert justerbar setepinne som lar deg heve eller senke setet mens du sykler. Her har du en fjernkontroll på styret, som kan styre og justere setehøyden. Du kan raskt justere høyden på sykkelsetet, noe som er spesielt nyttig hvis du er interessert i terrengkjøring eller terrengsykling. I bratte nedkjøringer kan du enkelt senke sykkelsetet for bedre kontroll og bevegelsesfrihet. Når du skal sykle opp bakker eller bratte bakker, kan du heve setet igjen og dermed optimere kraftoverføringen til pedalene.
 

Når du skal velge riktig setepinne til sykkelen din, må du være oppmerksom på å velge en setepinne som passer til din sykkels spesifikasjoner. Det er ulike diametre på de runde setepinnene, og i tillegg kan du også finne V-formede aero-setepinnene eller D-formede dropper som passer til enkelte sykkelmodeller og design.
 

For å fullføre sykkelens komfort anbefaler vi også at du sjekker ut vårt utvalg av sykkelseter. Et godt sykkelsete er også avgjørende for din komfort og kjøreopplevelse.
 

Se vårt utvalg av sykkelseter her!