Refleks til sykkel

Vi har fire forskjellige typer av reflekser til deg og sykkelen din. Det er blant annet: reflekser til pedal, rød bak refleks til bagasjebrettet, reflekser til styret, reflekser til sykkelhjelmen, reflekser til sykkelkurven, reflekser eller reflekstape til sykkelhengeren din. 

I tillegg til de tradisjonelle gule refleksene har vi også de smarte refleksklistremerkene, som fås som svart refleks, gul refleks, hvit refleks, rød refleks og reflekterende striper. Refleks klistremerkene kan settes på alt fra sykkelen din til hengeren til sykkelen.

I vårt sortiment har vi selvfølgelig også refleksbånd, refleksarmbånd, reflekstape, reflekser til eiker og de populære refleks klipsene. Vi har også hjulreflekslys, som du kan sette på eikene, som får sykkelen din til å lyse mer opp fra siden enn en klassisk refleks på hjulet. 

 

Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Gå til siden
Produkter per side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvilke reflekser skal man ha på sykkelen sin?
Loven sier at du skal ha reflekser på siden, på pedalene, foran og bak på sykkelen.
2
Kan man få klistremerker som er reflekser til sykkelen?


Reflekser til sykler, klær og deg selv

Refleks til sykkel - Reflekssett med For + bak + hjulI tillegg til å bruke sykkellykter, kan du også øke synligheten din i trafikken med reflekser. Refleksene kan ha en avgjørende betydning for om du blir sett av både bilister og syklister i trafikken og i mørket. Det er et lovkrav at sykkelen din har reflekser på pedaler og hjul, samt foran og bak på sykkelen. Det er derfor ikke kun nok med sykkellykter. Du kan i prinsippet aldri ha for mange reflekser eller for mye synlighet på deg selv eller sykkelen din. Reflekser er også smarte, fordi de alltid fungerer. Man trenger ikke batteri for at de lyser opp, de lyser bare opp når lysene fra lyktene på for eksempel en bil lyser på dem. 

Du kan også kjøpe sykkelklær med reflekser på. Vi har et stort sortiment til både menn og kvinner i forskjellige merker og prisklasser. Videre kan man også få buksebånd med reflekser og lys.